• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto3: Αγώνας
Φανταστικός Masia, από 17ος πήρε τη νίκη!!
Νέα 18/10/2020 - 15:53

«Τρεις γύρους πριν το τέλος ξεκίνησε ο χαμός», έλεγε στο parc ferme ένας από τους πρωταγωνιστές του σημερινούς φανταστικού Αγώνα της Moto3, ο Darryn Binder.

 

Στην πραγματικότητα όλος ο Αγώνας ήταν ωραίος, ωστόσο αυτό που έγινε στους τελευταίους γύρους και ειδικά στον τελευταίο μας άφησε με κομμένη την ανάσα!

 

Εφτά οδηγοί διεκδίκησαν με όλες τους τις δυνάμεις τη νίκη! Εφτά οδηγοί που τελικά πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού με μεταξύ τους διαφορά μόλις στα 4 δέκατα!!

 

Μεγάλος νικητής ήταν Jaume Masia, ο οποίος έκανε τρομερή εμφάνιση και από την 17η θέση στο grid κατάφερε να πάρει τη δεύτερη νίκη της καριέρας του.

 

Η πρώτη είχε έρθει στην Αργεντινή πέρυσι, ενώ με τη νίκη του αυτή έγινε ο 100ος διαφορετικός οδηγός που παίρνει νίκη σε GP με μοτοσυκλέτα της Honda!

 

Ο Masia κατάφερε στο τέλος να κρατήσει πίσω του έναν επίσης καταπληκτικό Darryn Binder ο οποίος αν και ξεκίνησε 11ος ήταν και αυτός στις μάχες για τη νίκη.

 

Ο Ν. Αφρικανός δεν έχασε το θάρρος του όταν το μπροστινό γκρουπ φάνηκε να του ξεφεύγει στην αρχή και πιέζοντας κατάφερε να τους φτάσει.

 

Στο τέλος κυνήγησε και τη νίκη, την οποία έχασε τελικά για 91χιλ.

 

Πίσω του τερμάτισε ο Raul Fernandez, με τον Ισπανό να ήταν αυτός που οδήγησε την κούρσα για το μεγαλύτερο διάστημα του Αγώνα.

 

Ήδη από τις προηγούμενες ημέρες ο Fernandez έδειχνε ότι θα μπορούσε να πάρει το βάθρο μέσα στην πατρίδα του και τα κατάφερε.

 

Στον 38ο Αγώνα του, ο Raul Fernandez γεύτηκε τη χαρά του να ανεβαίνεις στο βάθρο των νικητών και αν συνεχίσει έτσι θα τον βλέπουμε πολλές φορές εκεί.

 

Σε ό,τι αφορά στο Πρωτάθλημα, ο Albert Arenas πήρε την 7η θέση τελικά και αύξησε τη διαφορά του στους 13β από τον Ai Ogura που για 3ο συνεχόμενο Αγώνα δεν ήταν καθόλου καλός.

 

Ο Ιάπωνας πήρε το χειρότερό του αποτέλεσμα φέτος, τερματίζοντας στην 14η θέση, ενώ δεν έκανε καλό Αγώνα ούτε ο Celestino Vietti που έμεινε στην 9η θέση.

 

Ο Vietti είναι 18β μακριά από τον Arenas στο βαθμολογικό πίνακα. Στην 4η θέση της βαθμολογίας παρέμεινε ο Arbolino που δεν αγωνίστηκε σήμερα όντας σε καραντίνα.

 

Πάρα πολύ καλό Αγώνα έκανε και ο McPhee. Ο Σκωτσέζος είχε δεχτεί ποινή Long Lap στον Αγώνα, για επικίνδυνη οδήγηση στις ΚΑΤ1.

 

Την εξέτισε στους πρώτους γύρους και έπεσε στην 17η θέση, επανήλθε όμως δυνατός και ήταν στο γκρουπ που πάλεψε για τη νίκη.

 

Ένα λαθάκι του δυο γύρους πριν το τέλος δεν του επέτρεψε να πάρει κάτι καλύτερο από την 5η θέση που τον βάζει στην 5η θέση της βαθμολογίας και 35β μακριά από τον πρώτο.

 

Τέλος, ο Masia – που έλεγε στο parc ferme ότι θα συνεχίσει να ονειρεύεται – με τη σημερινή του νίκη ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας 36β μακριά από την κορυφή.

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon 1 MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα