• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto2: Αγώνας
Απίστευτη εξέλιξη, δράματα, πτώσεις και νικητής ο Lowes!!
Νέα 18/10/2020 - 16:48

Ένας Αγώνας γεμάτος δράματα ήταν ο σημερινός της Moto2, με δυνατά ονόματα της κατηγορίας να φεύγουν απογοητευμένοι και τη βαθμολογία να παίρνει κυριολεκτικά φωτιά!

 

Στο ξεκίνημα του Αγώνα είχαμε την πτώση του Jorge Navarro, ενός οδηγού που θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει με την Speed Up που είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία στην Aragon.

 

Ο Navarro φάνηκε να χτυπά τη μοτοσυκλέτα του Ramirez και έπεσε στη μέση της πίστας! Ευτυχώς κανείς δεν τον χτύπησε από τους πιο πίσω και γλύτωσε τα χειρότερα.

 

Ο Αγώνας συνεχίστηκε με τον Marco Bezzecchi να είχε πάρει την εκκίνηση από τον Sam Lowes και να ήταν αυτός που οδηγούσε την κούρσα.

 

Ωστόσο 19 γύρους πριν το τέλος ήρθε μια δεύτερη πτώση, αυτή τη φορά του επικεφαλής της βαθμολογίας της Moto2 Luca Marini!

 

Ο Ιταλός ήταν 6ος, έχοντας κάνει μια καλή εκκίνηση από την 7η θέση, όταν έκανε το λάθος στην επικίνδυνη δεύτερη στροφή της πίστας.

 

Επέστρεψε απογοητευμένος στο γκαράζ της ομάδας του βλέποντας από την οθόνη τις προσπάθειες των αντιπάλων του.

 

Ο Αγώνας συνεχιζόταν με τον Bezzecchi να έχει τα ηνία και πίσω του να δίνουν μάχες – όχι πολύ μακριά από τον Ιταλό – οι Lowes και Di Giannantonio.

 

O Fabio κατάφερνε να κρατήσει πίσω του τον Lowes, ο οποίος με τη σειρά του όποτε έβρισκε ευκαιρία περνούσε μπροστά από τον αντίπαλό του.

 

Όμως 11 γύρους πριν το τέλος ο Di Giannantonio δεν πρόσεξε στη 2η στροφή της πίστας και έπεσε και αυτός στο ίδιο σημείο που έκανε το λάθος νωρίτερα ο Marini!

 

Έτσι ο Lowes έμεινε μόνος πίσω από τον Bezzecchi, ενώ πίσω από τους δυο αυτούς οδηγούς (με αρκετά μεγάλη διαφορά) έδιναν τη μάχη για την 3η θέση ο Jorge Martin και ο Enea Bastianini!

 

Ο Bezzecchi είχε μια καλή διαφορά από τον Lowes, ο οποίος δυο περίπου γύρους πριν το τέλος έδειχνε ότι είχε συμβιβαστεί με τους 20β και τη 2η θέση.

 

Ωστόσο τα δράματα δεν είχαν τελειώσει, καθώς πάλι στην 2η στροφή ο Bezzecchi δεν πρόσεξε, ήταν λίγο πιο ανοιχτή η γραμμή του και ήρθε το λάθος!

 

Ένα λάθος που άφησε με μηδέν βαθμούς τον Ιταλό, ο οποίος έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη αλλά και την πρώτη θέση της βαθμολογίας!

 

Επομένως, όπως ακριβώς και στο Le Mans (τότε έπεσε ο Dixon μπροστά από τον Lowes) ο Sam Lowes κληρονόμησε την 1η θέση και την κράτησε ως το τέλος.

 

Έγινε ο πρώτος οδηγός από την Αγγλία που παίρνει δυο συνεχόμενες νίκες στην Moto2, με τον Scott Redding να ήταν ο προηγούμενος που είχε καταφέρει κάτι τέτοιο το 2013.

 

Στη βαθμολογία ο Enea Bastianini, που κέρδισε στον τελευταίο γύρο τον Jorge Martin, ανέβηκε στην 1η θέση με τον Lowes να είναι μόλις 2β πίσω του.

 

Στην τρίτη θέση είναι πλέον ο Luca Marini – δεν πήρε βαθμούς για 2ο συνεχόμενο Αγώνα – ο οποίος πάντως είναι μόλις 5β μακριά από τον Bestia.

 

Τέλος, με την εγκατάλειψή του ο Bezzecchi έχασε σημαντικό έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα και είναι τέταρτος, 25β μακριά από τον Bastianini.

Επόμενο άρθρο »

Aragon1 MotoGP: O Rins νικητής

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα