• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon1 MotoGP: O Rins νικητής
Εξαιρετικός αγώνας για την Suzuki
Νέα 18/10/2020 - 18:29

O Alex Rins έκανε έναν αλάνθαστο αγώνα και πήρε τη νίκη στον 10ο Αγώνα της μεγάλης κατηγορίας και έδωσε στην Suzuki την πρώτη της νίκη στην πίστα της Αραγωνίας, στην οποία το καλύτερό της αποτέλεσμα ήταν μια 3η θέση το 2018. Ο Rins έγινε ο 8ος διαφορετικός νικητής φέτος, ενώ για την Suzuki ο θρίαμβος ολοκληρώθηκε με την 3η θέση του Joan Mir, που επιπλέον ανέβηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος!

Ανάμεσα στους δύο οδηγούς της ιαπωνικής εταιρίας, ο Alex Marquez με την Honda του έκανε μια θαυμάσια εμφάνιση, ξεκίνησε από την 11η θέση και έφθασε στον προτελευταίο γύρο τον Rins, κάνοντας την προσπάθεια μα περάσει πρώτος. Ένα γλίστρημα του πίσω ελαστικού του έδωσε την προειδοποίηση και τελικά αρκέστηκε στην 2η θέση, το δεύτερο συνεχόμενο βάθρο του, μετά την προηγούμενη εβδομάδα στην Γαλλία, το πρώτο του στο στεγνό, με μια πειστική οδήγηση, που βγάζει τον ίδιο και την Honda από μια δύσκολη περίοδο φέτος. 

Τον Ισπανικό θρίαμβο ολοκλήρωσε ο Maverick Vinales με την Yamaha του, που τερμάτισε 4ος, μπροστά από τον Taka Nakagami που με την Honda του πέρασε την Μ1 του Franky Morbidelli στον τελευταίο γύρο. Ο Vinales είναι 3ος στη βαθμολογία 12 βαθμούς πίσω από τον Mir.

Ο Andrea Dovizioso με την Ducati του έχοντας ξεκινήσει από την 13η θέση είχε μια δύσκολη δουλειά να κάνει και τελικά κατάφερε να τερματίσει 7ος και να μείνει στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος στην 4η θέση, μόλις 15 βαθμούς από την κορυφή.

O Cal Crutchlow 3 γύρους πριν το τέλος πέρασε τον Jack Miller και πήρε την 8η θέση αφήνοντας 9ο τον Αυστραλό, ενώ τη δεκάδα έκλεισε ο Johann Zarco. 

O Fabio Quartararo έκανε τη χειρότερη εμφάνισή του στα δύο χρόνια που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία και τερμάτισε μόλις 18ος! Πέρασε μάλιστα στη 2η θέση της βαθμολογία 6 βαθμούς πίσω από τον Mir.

 

Στο συνοδευτικό αρχείο δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά:

 

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Πρόβλημα με την πίεση του ελαστικού για Quartararo

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto2: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα