• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Estoril: Αγώνας 2
Αποχαιρέτησε με νίκη την Ducati ο Davies! Έπεσε ο Rea
Νέα 18/10/2020 - 16:23

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι τη θέση του Chaz Davies στην ομάδα της Ducati στα SBK-Motul θα έπαιρνε για το 2021 ο Michael Ruben Rinaldi.

 

Σήμερα, στον τελευταίο του Αγώνα με τους κόκκινους, ο Davies κατάφερε να πάρει τη νίκη και να αποχαιρετήσει με αυτόν τον τρόπο την ομάδα.

 

Στην αρχή του 2ου γύρου πέρασε τον νικητή του πρώτου Αγώνα και του Superpole Race, Toprak Razgatlioglu και η συνέχεια ήταν μόνο δική του.

 

Κανείς δεν κατάφερε να τον απειλήσει κι έτσι πανηγύρισε τη 2η φετινή του νίκη, με την οποία κατέκτησε και την 3η θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

 

Το μεγάλο ενδιαφέρον σήμερα, μετά τη στέψη του Jonathan Rea χτες, ήταν το αν η Kawasaki θα έπαιρνε και τον Τίτλο στους Κατασκευαστές.

 

Οι πράσινοι είχαν 18β διαφοράς από την Ducati, αλλά σήμερα έπεσε τόσο ο Rea όσο και ο Alex Lowes! Έτσι όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Xavi Fores!

 

Ο Fores έπρεπε να τερματίσει 9ος ή καλύτερα για να αποτρέψει την ανατροπή και την Ducati από το να πάρει τον Τίτλο. Τελικά τα κατάφερε τερματίζοντας 8ος.

 

Η Ducati μπορεί να έχασε στο νήμα, αλλά σίγουρα ήταν μια σημαντική ημέρα η σημερινή για τους κόκκινους που έκαναν το 1-2.

 

Ο Scott Redding έκλεισε τη φετινή χρονιά με μια δεύτερη θέση, ενώ ο Toprak Razgatlioglu ολοκλήρωσε ένα φανταστικό Σ/Κ με ένα ακόμα βάθρο.

 

Ο Τούρκος ήταν τυχερός όταν ένα λάθος του Rea, που προσπάθησε να του πάρει τη 2η θέση, έριξε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή αλλά όχι ευτυχώς και τον Razgatlioglu.

 

Πίσω του τερμάτισε ο Michael Van der Mark, ο ομόσταυλός του για τελευταία φορά αφού φεύγει από την Yamaha, ενώ την πεντάδα έκλεισε ο Alvaro Bautista.

 

Έτσι η χρονιά έκλεισε με άδοξο τρόπο για τον κυρίαρχο Rea, ο οποίος θα χρειαστεί να περιμένει το 2021 για να πανηγυρίσει την 100ή του νίκη στα SBK.

Επόμενο άρθρο »

HSBK 2020 - Η ώρα των Πρωταθλητών!

« Προηγούμενο άρθρο

Παραμένει προσγειωμένος ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα