• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παραμένει προσγειωμένος ο Marquez
«Δεν είναι αυτές οι πραγματικές μας δυνατότητες»
Νέα 18/10/2020 - 22:44

Πριν από μια εβδομάδα, στο βρεγμένο, ο Alex Marquez έπαιρνε το πρώτο του βάθρο στη μεγάλη κατηγορία και το πρώτο της Honda για το 2020.

 

Τότε έλεγε ότι τα βάθρα στο βρεγμένο δεν μετράνε και πολύ.

 

Εφτά ημέρες αργότερα, μέσα στην πατρίδα του, ο Alex κατάφερε να εντυπωσιάσει και πάλι κερδίζοντας τη 2η θέση στην Aragon, αυτή τη φορά στο στεγνό!

 

Και πάλι όμως ο Ισπανός δείχνει ένα προσγειωμένο πρόσωπο και χωρίς μεγαλοστομίες, αυτό που υπογραμμίζει είναι ότι η δυναμική του δεν είναι για σταθερή παρουσία στο βάθρο.

 

«Εδώ πήραμε ένα βάθρο στο στεγνό και ένα βάθρο που ήρθε όχι επειδή έπεσαν αρκετοιί μπροστά μας», έλεγε ο Alex που ξεκίνησε τον Αγώνα από την 11η θέση.

 

«Ήμασταν οι δεύτεροι πιο γρήγοροι στην πίστα κι αυτό σημαίνει ότι κάναμε καλή δουλειά. Βελτιωνόμαστε σταθερά και ποτέ δεν τα παρατήσαμε. Θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».


«Τώρα θα ρίξω το 110% στον Αγώνα της επόμενης εβδομάδας επειδή πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο».

 

«Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τη δυναμική που δείξαμε εδώ θα μπορέσουμε να τη δείξουμε και στην Valencia ή στο Portimao».

 

«Θα είναι ένα καλό τεστ, όμως δεν είναι ο στόχος μου να είμαι στο βάθρο σε κάθε Αγώνα. Δεν είναι αυτή η δυναμική μας. Οι προσδοκίες μας είναι αυτές ενός rookie».

 

«Να προσπαθούμε δηλαδή να είμαστε σταθερά μέσα στους 8 πρώτους, να βελτιωνόμαστε σταθερά και σιγά-σιγά να χτίζουμε την αυτοπεποίθησή μας».

 

Στη συνέχεια εξήγησε για τα δυο λάθη που έκανε στο τέλος και ήταν η αιτία που τελικά δεν κατάφερε να παλέψει για τη νίκη.

 

«Ήξερα και πριν τον Αγώνα ότι θα ήμουν ένας από τους καλύτερους στη διαχείριση των ελαστικών. Κι έτσι περίμενα μέχρι το τέλος».

 

«Μετά όμως, δυο γύρους πριν το τέλος έκανα δυο λάθη: στην πρώτη και στην τελευταία στροφή. Έχασα μερικά δέκατα εκεί και δεν μπόρεσα να παλέψω για τη νίκη».

 

«Στον τελευταίο γύρο προσπάθησα και πάλι με όλες μου τις δυνάμεις μήπως και κάνει το λάθος ο Rins, αλλά ήταν πολύ δυνατός. Είμαι όμως χαρούμενος. Ήταν ένα σημαντικό βάθρο».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Estoril: Αγώνας 2

« Προηγούμενο άρθρο

Rins: Η δυσκολότερη νίκη μου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα