• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mir: Έχω λιγότερο άγχος
Σε σχέση με τους αντιπάλους μου!
Νέα 19/10/2020 - 13:13

Για πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια και για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Joan Mir είναι αυτός που έχει την 1η θέση στη βαθμολογία της μεγάλης κατηγορίας.

 

Από τους 4 διεκδικητές του Τίτλου, ο Mir εξακολουθεί να έχει τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλον μετά το Τσέχικο GP τον Αύγουστο.

 

Επιπλέον μετρά και τα περισσότερα βάθρα, ωστόσο – σε αντίθεση με τους Vinales, Quartararo και Dovizioso – δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει την 1η του νίκη.

 

Η πρώτη του προτεραιότητα είναι ακριβώς αυτό, να σταθεί δηλαδή στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, ενώ λέει ότι ο Τίτλος τον ενδιαφέρει λιγότερο σε σχέση με τους αντιπάλους του!

 

«Ναι είναι αλήθεια ότι έχουμε δείξει μεγάλη σταθερότητα και αυτό είναι ίσως το πιο δύσκολο φέτος… να είσαι δηλαδή σταθερά στο βάθρο».

 

«Δεν είναι εύκολο αλλά γίνεται πιο εφικτό όταν η μοτοσυκλέτα σου είναι τέλεια και δεν έχεις προβλήματα».

 

«Το πιο σημαντικό απ’ όλα όμως, είναι όταν έχεις προβλήματα να παίρνεις καλά αποτελέσματα, να ανεβαίνεις στο βάθρο και γι’ αυτό έχω την 1η θέση τώρα».

 

«Αυτό ήταν το κλειδί στους προηγούμενους Αγώνες. Επιπλέον ρόλο παίζει και το πώς προσεγγίζω το Πρωτάθλημα. Κοιτάζω τον κάθε Αγώνα ξεχωριστά και δεν σκέφτομαι τον Τίτλο».

 

«Σίγουρα με κάθε Αγώνα που περνά τον σκέφτομαι περισσότερο, ωστόσο νομίζω ότι δεν έχω το άγχος, δεν με ενδιαφέρει τόσο όσο τους αντιπάλους μου».

 

«Ξέρω όμως τι είναι αυτό που θέλω: να πάρω την πρώτη μου νίκη. Έτσι θα προσπαθήσω να πάρω την πρώτη μου νίκη και μετά θα σκεφτώ τον Τίτλο».

 

Στη συνέχεια είπε ότι σίγουρα θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί την 1η θέση που έχει στη βαθμολογία στους επόμενους Αγώνες, ωστόσο επισημαίνει ότι θα ήταν λάθος να σκέφτεται αποκλειστικά και μόνο αυτό.

 

«Νομίζω ότι είμαστε οι πιο σταθεροί για την ώρα και σίγουρα θα μπορέσουμε να κρατήσουμε το προβάδισμα που έχουμε».

 

«Ωστόσο δεν θα πάω στον επόμενο Αγώνα για να υπερασπιστώ αυτό και μόνο. Θα ήταν μεγάλο λάθος. Θα κοιτάζω τον κάθε Αγώνα ξεχωριστά».

 

«Θα προσπαθήσω να πάρω νίκες, βάθρα και όταν φτάσουμε στους δυο τελευταίους Αγώνες, θα δω που θα είμαστε και τότε θα κάνουμε τα πλάνα μας».

Επόμενο άρθρο »

Εξαιρετικός ο Γιάννης Περιστεράς #41 στην Vallelunga

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Πολύ δύσκολος αντίπαλος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα