• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Ούτε που το φανταζόμουν!
Ο Ιρλανδός μιλά για τον 6ο του Τίτλο στα WSBK
Νέα 20/10/2020 - 13:32

Ο Jonathan Rea έφτασε το περασμένο Σ/Κ στο Estoril της Πορτογαλίας θέλοντας μόλις τρεις βαθμούς για να εξασφαλίσει έναν ιστορικό 6ο Τίτλο.

 

Παρά τη σφοδρή πτώση του στην Superpole, ο Rea έδειξε για μια ακόμη φορά γιατί θεωρείται ο καλύτερος όλων των εποχών στα WSBK, τερματίζοντας στην 4η θέση τον Αγώνα.

 

«Πριν από 6-7 μήνες ούτε που το φανταζόμουν ότι θα ήμουν εδώ τώρα! Ειδικά μετά την πτώση μου στον πρώτο Γύρο».

 

«Αλλά και μετά την καραντίνα, όταν είδα τις πίστες που είχαν επιλεχθεί, δεν θα ήταν αυτές που θα διάλεγα εγώ γιατί σ’ αυτές δεν είμαι πολύ δυνατός».

 

«Όμως κάναμε καταπληκτική δουλειά με την ομάδα, δουλέψαμε σκληρά και εκμεταλλευτήκαμε την παραμικρή ευκαιρία που είχαμε».

 

Στο τέλος της σεζόν ο Jonathan Rea πήρε τον Τίτλο με μια διαφορά της τάξης των 55β επί του μεγάλου του αντιπάλου, του Scott Redding.

 

«Νομίζω ότι η πτώση στο Phillip Island μας έκανε και καλό γιατί μετά πήγα σπίτι και δούλεψα πάρα πολύ σκληρά κατά τη διάρκεια της καραντίνας».

 

«Έχασα μερικά κιλά, προπονήθηκα πάρα πολύ κι ένοιωθα πάρα πολύ καλά στην Jerez μετά την καραντίνα, παρά το ότι τα αποτελέσματα δεν το έδειχναν αυτό».

 

«Οι πιο δύσκολες πίστες για μένα και την Kawasaki ήταν αυτές στα μισά της σεζόν, αλλά καταφέραμε και πήραμε βαθμούς κι από τότε είχαμε στο ένα χέρι το Πρωτάθλημα».

 

Όταν τον ρώτησαν ποια είναι τα σχέδιά του για τα επόμενα χρόνια της καριέρας του, ο 33χρονος Ιρλανδός απάντησε:

 

«Ο μεγαλύτερος στόχος μου είναι απλά να συνεχίζω να το διασκεδάζω, γιατί όποτε συμβαίνει αυτό είμαι και γρήγορος στην πίστα».

 

«Επίσης θέλω να συνεχίσω να εξελίσσω την Kawasaki και να παραμείνω υγιής».

Επόμενο άρθρο »

HSBK 2020 - Η ώρα των Πρωταθλητών!

« Προηγούμενο άρθρο

Λίγο έλειψε να «χάσει τα πάντα» ο Petrux!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα