• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παραλίγο από τα pits ο Cruchlow!
Λίγο έλειψε να χάσει την εκκίνηση από την 1η σειρά
Νέα 21/10/2020 - 14:10

Το Σάββατο ο Cal Crutchlow κατάφερε να επιστρέψει στην πρώτη σειρά της εκκίνησης για πρώτη φορά μετά το GP στο Τέξας πέρυσι.

 

Την Κυριακή όμως ο Βρετανός αντιμετώπισε απρόσμενα προβλήματα στο γύρο προθέρμανσης και λίγο πριν την εκκίνηση, όπως αποκάλυψε, λίγο έλειψε να αλλάξει μοτοσυκλέτα!

 

Κάτι που αν τελικά έκανε, θα ξεκινούσε τον Αγώνα από τη γραμμή των pits.

 

Τα προβλήματα συνέχισαν να τον ταλαιπωρούν για τους πρώτους έξι γύρους του Αγώνα της Κυριακής, προτού λυθούν από μόνα τους και επιτρέψουν στον Crutchlow να τερματίσει στην 8η θέση.

 

«Είχαμε πρόβλημα με το συμπλέκτη στο γύρο προθέρμανσης», έλεγε μετά ο Βρετανός της LCR Honda. «Όταν επέστρεψα στο grid ήμουν πολύ κοντά στο να αλλάξω μοτοσυκλέτα».

 

«Στους πρώτους γύρους δεν μπορούσα να παλέψω. Δεν έκανα καλή εκκίνηση για να μην εντείνω το πρόβλημα. Στους πρώτους τρεις γύρους είχα πρόβλημα σε κάθε επιτάχυνση».

 

«Μετά βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση και είχα πρόβλημα μόνο στην πίσω ευθεία στην έξοδο της τελευταίας στροφής. Μετά, περίπου στον 6ο γύρο, το πρόβλημα λύθηκε».

 

«Οπότε μετά μπόρεσα και πίεσα αλλά ήμουν ήδη 12ος. Έκανα όμως καλή δουλειά τελικά, αφού τερματίσαμε στην 8η θέση».

 

Αν δεν τον καθυστερούσαν και μερικές Ducati, τότε ο Cal θα έπαιρνε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

 

«Έκανα καλό Αγώνα, αλλά κόλλησα πίσω από τις Ducati. Μας μπλόκαραν σε αρκετές στροφές. Είμαι χαρούμενος για τον Αγώνα που έκανα και για το πώς διαχειρίστηκα το πρόβλημα στους πρώτους γύρους».

Επόμενο άρθρο »

«Φοβήθηκε» τις Suzuki ο Morbidelli!

« Προηγούμενο άρθρο

HSBK 2020 - Η ώρα των Πρωταθλητών!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα