• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon 2 Moto2: ΕΔ2
Δυο κόκκινες σημαίες και ο Lowes στην κορυφή
Νέα 23/10/2020 - 18:33

Μετά από δυο διακοπές κατά τη διάρκεια των ΕΔ2, η δράση στην πίστα της Aragon σήμερα ολοκληρώθηκε με τον Sam Lowes να παίρνει την 1η θέση για την Moto2.

 

Ο Βρετανός ήταν ο ένας από τους δυο αναβάτες (ο άλλος ήταν ο Edgar Pons) που έπεσαν στην 8η στροφή της πίστας, με αποτέλεσμα να έχουμε διπλή ολιγόλεπτη διακοπή.

 

Νωρίτερα ο Βρετανός είχε καταφέρει να πάρει την 1η θέση χάρη στο 1:51,920 που είχε κάνει, με τον Lowes να κρατά αυτή τη θέση μέχρι το τέλος των ΕΔ2.

 

Στα τελευταία λεπτά, μετά τη διπλή διακοπή, ο Jorge Navarro τον πλησίασε στα 58χιλ αλλά δεν του πήρε την πρώτη θέση, μένοντας στη δεύτερη.

 

Τον τρίτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Hector Garzo, η ευχάριστη έκπληξη της ημέρας που άφησε πίσω του για 29χιλ τον Fabio Di Giannantonio.

 

Την πεντάδα των πρώτων έκλεισε ο Joe Roberts.

 

Μόλις δυο οδηγοί της κατηγορίας δεν κατάφεραν να βελτιώσουν το χρόνο τους από τις ΕΔ1. Ο ένας ήταν ο Augusto Fernandez και ο άλλος ο Lorenzo Baldassarri.

 

Ο πρώτος στις ΕΔ1 Fernandez κράτησε θέση στην 14άδα, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει ο Baldassarri. Εν τω μεταξύ μακριά από τις πρώτες θέσεις ήταν και ο Luca Marini (23ος).

Επόμενο άρθρο »

Taka: Είμαι σαν ένα μικρό παιδί!

« Προηγούμενο άρθρο

9 χρόνια χωρίς τον Marco…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα