• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Cal: Ο Taka θα κέρδιζε με 11’’ διαφορά!
Αυτός και ο Alex κάνουν τη διαφορά
Νέα 24/10/2020 - 10:55

Μπορεί να μην έχουν και την καλύτερη σχέση, ωστόσο ο Cal Crutchlow ανέκαθεν ήταν ευθύς και ειλικρινής στις δηλώσεις του.

 

Το ίδιο συμβαίνει και όταν αναφέρεται στον Takaaki Nakagami με τον οποίο είναι γνωστό ότι δεν διατηρούν φιλική σχέση.

 

Ο ομόσταυλός του κατάφερε χτες να κάνει τη διαφορά και όχι απλά να έχει την 1η θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα, αλλά να δείξει και πολύ καλό ρυθμό Αγώνα!

 

«Εδώ η μοτοσυκλέτα μας είναι γρήγορη. Το περασμένο Σ/Κ ο Alex έκανε τη διαφορά και πάλι σήμερα ο Alex ήταν πολύ γρήγορος, όπως και ο Alex», έλεγε ο Crutchlow.

 

«Επομένως είναι ο οδηγός που κάνει τη διαφορά και προς το παρών, αν δει κανείς τους χρόνους, ο Αγώνας είναι του Taka. Αν έχει το ρυθμό που έδειξε στις ΕΔ1 θα κερδίσει με 11’’ διαφορά».

 

«Και όπως ξέρετε τίποτα δεν άλλαξε σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Δεν πήρε άλλη μοτοσυκλέτα. Απλά οδηγεί καλύτερα».

 

Πάντως σε περίπτωση που ο Nakagami κατάφερνε και μείωνε τη διαφορά του από τους πρώτους στη βαθμολογία και έμπαινε στη μάχη για τον Τίτλο, ο Cal ξεκαθάρισε ότι δεν θα τον βοηθήσει.

 

«Όχι… δεν βοηθάω κανέναν», απάντησε σε σχετική ερώτηση. «Θα προσπαθήσω να βοηθήσω εμένα να πάρω ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

 

«Δεν έχω τίποτα κατά του Taka. Πρέπει πρώτα να πάρει ένα βάθρο και θα το πάρει, γιατί οδηγεί φανταστικά».

Επόμενο άρθρο »

HSBK 2020: Μέγαρα Χρονομετρημένες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Dovizioso: Καμμία απολύτως πρόοδος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα