• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Καμμία απολύτως πρόοδος!
Δεν έχουμε βρει τίποτα…
Νέα 24/10/2020 - 00:16

Την Πέμπτη, λίγο πριν οι οδηγοί μπουν στην πίστα για τις ΕΔ1, ο Andrea Dovizioso χαρακτήριζε αυτό το Σ/Κ ως «πολύ σημαντικό» για τον φετινό Τίτλο.

 

Ο Ιταλός, όπως και οι άλλες Ducati, τα βρήκαν σκούρα στις χαμηλές θερμοκρασίες της Aragon 1 και δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 7η θέση στον Αγώνα της περασμένης Κυριακής.

 

Παρ’ όλα αυτά είναι μόλις 15β μακριά από τον Joan Mir και την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα!

 

Σήμερα οι Ducati είχαν μια απογοητευτική εικόνα, καθώς καμμία κόκκινη μοτοσυκλέτα δεν κατάφερε να μπει μέσα στη δεκάδα.

 

«Ο αέρας δεν μας βοήθησε σήμερα… περίμενα ότι θα κερδίζαμε σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο».

 

«Στην πραγματικότητα έγινε το αντίθετο. Η Honda έχει γι’ αυτή την πίστα μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα και είναι πιο γρήγορη σε σχέση με τους άλλους».

 

«Ο ρυθμός τους ήταν πολύ δυνατός, ενώ και οι Suzuki συνεργάστηκαν και ήταν γρήγορες. Το δικό μας πρόβλημα είναι ότι δεν κάναμε καμμία πρόοδο».

 

«Συνεχίζουμε να δυσκολευόμαστε με τον αέρα, ενώ το απόγευμα είχαμε κι άλλο ένα θέμα που δεν με άφησε να κάνω πολλούς γύρους με το μαλακό ελαστικό».

 

«Ήταν κάτι που θέλαμε να κάνουμε μιας και φαίνεται ότι έχουμε μεγαλύτερη δυναμική με το μαλακό. Σίγουρα μπορούμε να κάνουμε λίγο καλύτερους χρόνους, αλλά η διαφορά μας από τους άλλους παραείναι μεγάλη».

 

«Αύριο μπορούμε να παλέψουμε για να μπούμε στη δεκάδα, αλλά ο στόχος μας δεν είναι αυτός. Ο στόχος μας είναι να είμαστε στους πρώτους».

 

Εντύπωση έκανε το γεγονός ότι ο Jack Miller έμεινε στην τελευταία θέση της λίστας με τους χρόνους σήμερα.

 

Ωστόσο ο καλός χρόνος του Αυστραλού ακυρώθηκε, ενώ ο ίδιος έδωσε πολύ λίγη βαρύτητα σήμερα στον ένα γύρο, δουλεύοντας κυρίως για τον Αγώνα.

 

«Δουλέψαμε για τον Αγώνα, αλλά το μαλακό ελαστικό δεν είναι τόσο φανταστικό. Τουλάχιστον φαίνεται ότι δουλεύει καλύτερα σε σχέση με το περασμένο Σ/Κ», είπε ο Miller.

Επόμενο άρθρο »

Cal: Ο Taka θα κέρδιζε με 11’’ διαφορά!

« Προηγούμενο άρθρο

Mir: «Πραγματικά με εξέπληξαν»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα