• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mir: «Πραγματικά με εξέπληξαν»
Ο Ισπανός μιλά για τις Honda την 1η μέρα στην Aragon
Νέα 23/10/2020 - 23:17

Το πρωί ο ταχύτερος όλων στην Aragon 2 ήταν ο Alex Marquez, ενώ το απόγευμα τη σκυτάλη πήρε μια άλλη Honda, αυτή του Takaaki Nakagami.

 

Από την πλευρά του, ο Joan Mir δούλεψε πολύ με το μεσαίο ελαστικό και ολοκλήρωσε στην 5η θέση, μένοντας έκπληκτος από τη δυναμική που έδειξε η Honda σήμερα.

 

«Πραγματικά με εξέπληξαν οι Honda. Είναι πραγματικά πολύ, πάρα πολύ γρήγοροι. Σίγουρα κάτι βρήκαν αφού όλοι τους, ακόμα και ο δοκιμαστής, ήταν πολύ γρήγοροι».

 

«Θα έχει ενδιαφέρον να τους δούμε στον Αγώνα. Νομίζω ότι για την ώρα είναι ο Nakagami αυτός που έχει τον καλύτερο ρυθμό».

 

«Στη θεωρία πάντως όλοι είμαστε κοντά. Εγώ δούλεψα πολύ με το μεσαίο ελαστικό που δεν μου αρέσει. Θα δούμε όμως αν με το μαλακό θα νοιώσω καλύτερα».

 

Ο Joan Mir ήταν περίπου 10χλμ/ώρα πιο αργός από την ταχύτερη Ducati στην πίσω ευθεία της πίστας, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν τον ανησυχεί.

 

«Δεν ανησυχώ καθόλου για την ιπποδύναμη. Είμαστε με έναν κινητήρα αρκετά χρησιμοποιημένο κι αυτό είναι κάτι που το νοιώθεις».

 

«Η αίσθησή μου πάνω στη μοτοσυκλέτα είναι εξαιρετική και το μόνο θέμα μου είναι η αριστερή πλευρά του μπροστινού ελαστικού που είχε καταστραφεί».

 

«Σ’ αυτό δουλεύουμε τώρα, γιατί με κάποιες ρυθμίσεις που είχαμε καταστρέφαμε αρκετά αυτή την πλευρά. Αυτό ήταν που μας στοίχισε τη νίκη στον προηγούμενο Αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Καμμία απολύτως πρόοδος!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Michelin εξηγεί τι έγινε με το ελαστικό του Quartararo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα