• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Χρειάζεται και τύχη…
Για να παλέψω για το βάθρο αύριο!
Νέα 25/10/2020 - 00:21

Η διαφορά του από την pole position ήταν στα εφτά δέκατα, ωστόσο ο Alex Marquez κατάφερε να βελτιώσει τη θέση του στο grid σε σχέση με την προηγούμενη φορά (10ος).

 

Ο μικρός αδερφός του Marc κατάφερε να κατεβάσει σχεδόν μισό δευτερόλεπτο το χρόνο του από τις κατατακτήριες της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ παρουσιάζεται σίγουρος για το ρυθμό του.

 

Ωστόσο αυτή τη φορά δεν σκέφτεται το βάθρο και λέει ότι ένας ρεαλιστικός στόχος είναι μια θέση στην πεντάδα, μιας και για να βρεθεί στο βάθρο και πάλι θα χρειαστεί και ο παράγοντας… τύχη!

 

«Ναι περίμενα κάτι παραπάνω σήμερα και ήθελα να είμαι μέσα στις τρεις πρώτες σειρές. Δεν τα καταφέραμε για μερικά χιλιοστά, όμως έχουμε καλό ρυθμό».

 

«Από την άλλη είναι αλήθεια ότι ξεκινώντας από την 10η θέση δεν είναι εύκολο να είσαι στο βάθρο αφού όλοι έχουν βελτιωθεί σε σχέση με την προηγούμενη φορά».

 

«Όμως έχω καλό ρυθμό, ειδικά με τα φθαρμένα ελαστικά και αύριο θα προσπαθήσω να κερδίσω έδαφος στην αρχή κάνοντας καλή εκκίνηση. Έχουμε καλό ρυθμό».

 

«Για να είμαστε ρεαλιστές, στόχος μας είναι μια θέση στην πεντάδα. Για κάτι παραπάνω θα χρειαστεί και λίγη τύχη. Αυτός είναι ο στόχος για αύριο».

 

Μια άλλη Honda, αυτή του Cal Crutchlow, τερμάτισε τρεις θέσεις μπροστά από τον Alex Marquez, παρά το ότι – όπως έλεγε – κόντεψε να πέσει τρεις φορές!

 

«Ήταν μια μέτρια ημέρα», έλεγε μετά ο Βρετανός. «Πρέπει να δουλέψουμε γιατί δεν νοιώθω καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα και δεν είμαι γρήγορος».

 

«Στις κατατακτήριες παραλίγο να πέσω τρεις φορές σε ένα γύρο. Οπότε θα μπορούσα να είμαι 3-4 δέκατα πιο γρήγορος. Όχι όμως για να διεκδικήσω την pole».

Επόμενο άρθρο »

Petrux: Ωραίο δώρο μου έκανα…!

« Προηγούμενο άρθρο

HSBK 2020, 3ος γύρος: Οι πρώτες μάχες των τίτλων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα