• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrux: Ωραίο δώρο μου έκανα…!
Ξεκινάω μπροστά από το αυτοκίνητο ασφαλείας!
Νέα 25/10/2020 - 10:48

O Danilo Petrucci περίμενε κάτι καλύτερο από αυτό το Σ/Κ στην Aragon. Όμως και πάλι, χτες, τίποτα δεν πήγε καλά για τις Ducati. Με εξαίρεση τον Zarco.

 

«Έχουμε τα ίδια προβλήματα όπως πριν από μια εβδομάδα», έλεγε ο Ιταλός. «Δεν έχω πρόσφυση όταν μπαίνω στις στροφές. Αύριο ξεκινάω μπροστά από το αυτοκίνητο ασφαλείας. Μου έκανα ωραίο δώρο… περίμενα κάτι καλύτερο».

 

Χτες ο Danilo είχε γενέθλια και έγινε 30χρ.

 

Ο μόνος από τις κόκκινες μοτοσυκλέτες που διασώθηκε ήταν ο Johann Zarco – που πήρε την 5η θέση – και ο Petrux εξηγεί το γιατί:

 

«Τα προβλήματά μας εδώ είναι ίδια όπως στο Brno και εκεί ήταν γρήγορος. Η πιο δύσκολη φάση είναι όταν αφήνουμε τα φρένα και πάμε να αγγίξουμε το γκάζι στο μέγιστο πλάγιασμα».

 

«Σ’ αυτή τη φάση ο Zarco είναι ομαλός και γι’ αυτό τα καταφέρνει τόσο καλά».

 

Σήμερα, λοιπόν, ο Αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος για τον Danilo που θα χρειαστεί να ξεκινήσει από την τελευταία σειρά.

 

«Όταν μετά από 5 μέρες δεν έχεις βρει λύσεις, είναι δύσκολο να τις βρεις μέσα σε 20 λεπτά αύριο το πρωί», έλεγε πιο μετά.

 

«Δεν ξέρω και τι ελαστικά να επιλέξω… θα κοιτάξω την τηλεμετρία για να δω και τη φθορά. Πάντως δεν έχω και πολλά να χάσω».

 

«Θα πρέπει να κάνω έναν πάρα πολύ δυνατό πρώτο γύρο. Ειλικρινά όμως δεν έχω και πολλές ιδέες. Δεν είμαι χαρούμενος και με τη συμπεριφορά του μαλακού ελαστικού».

Επόμενο άρθρο »

Aragon 2 Moto3: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Χρειάζεται και τύχη…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα