• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon 2 Moto3: Αγώνας
Σούπερ Masia στο τέλος, «έπαιξε κι έχασε» ο Arenas!
Νέα 25/10/2020 - 14:14

Ο Albert Arenas είχε την πρώτη θέση για το μεγαλύτερο διάστημα του Αγώνα και έδειχνε να ελέγχει τα πράγματα, καθώς έβρισκε λύσεις κάθε φορά που κάποιος τον προσπερνούσε.

 

Στο τέλος όμως τα έχασε όλα, αφού δεν κατάφερε να αντισταθεί στις επιθέσεις των Jaume Masia, Ayumu Sasaki και Kaito Toba!

 

Οι τρεις τους πέρασαν μπροστά από τον Ισπανό στο τέλος της πίσω ευθείας, με τον Arenas να μην έβρισκε το χώρο για να αντιδράσει και να κερδίσει έστω μια θέση στο βάθρο.

 

Έτσι, για δεύτερο συνεχόμενο Αγώνα ο Jaume Masia κερδίζει στην Aragon, με αποτέλεσμα να ανέβει στην 4η θέση της βαθμολογίας και να είναι τώρα 24β μακριά από τον Arenas!

 

Ο Ισπανός κράτησε την πρωτοπορία του στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ δεύτερος πίσω του έμεινε και ο Ai Ogura αφού στο τέλος ο Vietti τερμάτισε 5ος και δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει.

 

Ο Ai Ogura πήρε τελικά την 9η θέση σε ένα ακόμα Grand Prix που δεν έδειξε την ταχύτητα που είχε στους πρώτους 8 Αγώνες της σεζόν.

 

Στο βάθρο μετά τη νίκη του στο Qatar πέρυσι ανέβηκε ο Kaito Toba, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στον τελευταίο γύρο, όπως άλλωστε και ο συμπατριώτης του, ο Ayumu Sasaki.

 

Μάλιστα ο Sasaki – που σήμερα πήρε το πρώτο του βάθρο σε Παγκόσμιο επίπεδο – έφτασε πάρα πολύ κοντά στο να πάρει και τη νίκη, την οποία έχασε για 51χιλ!

 

Κάτι καλύτερο από την 6η θέση ήθελε ο John McPhee σήμερα, ώστε να μείνει πιο κοντά στους πρώτους στη βαθμολογία.

 

Αν και δυνατοί στην αρχή, τελικά οι Tony Arbolino και Raul Fernandez έχασαν πολύ έδαφος από τα μισά του Αγώνα και μετά, με αποτέλεσμα ο Ιταλός να πάρει την 10η θέση και ο Ισπανός την 12η.

 

Μόλις 2 πτώσεις είχαμε σήμερα, με τον Tatsuki Suzuki να κάνει το λάθος και να παρασύρει μαζί του τον Sergio Garcia. Και οι δυο ήταν στο μεγάλο γκρουπ των 22 οδηγών που τερμάτισαν με διαφορά στα 6’’ μεταξύ τους!!

 

Η σημερινή νίκη του Jaume Masia ήταν η 800ή της Honda σε όλες τις κατηγορίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

Επόμενο άρθρο »

Μεγάλη νίκη του Morbidelli στο GP της Teruel

« Προηγούμενο άρθρο

Petrux: Ωραίο δώρο μου έκανα…!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα