• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αντικαθίσταται ο Smith από την Aprilia
Για τους τελευταίους 3 Γύρους της σεζόν
Νέα 29/10/2020 - 10:01

Καθώς ο Andrea Iannone συνεχίζει να εκτίει την ποινή αποκλεισμού του, η Aprilia τον αντικατέστησε από την αρχή της σεζόν με τον δοκιμαστή της, τον Bradley Smith.

 

Ο Βρετανός έχει πάρει 12β όλο αυτό το διάστημα, με καλύτερό του αποτέλεσμα την 12η θέση που πήρε στην Jerez.

 

Πλέον, ο Smith επιστρέφει στα καθήκοντά του ως δοκιμαστής, μιας και η Aprilia ανακοίνωσε ότι θα αντικατασταθεί και αυτός για τους 3 τελευταίους Αγώνες.

 

Τη θέση του θα πάρει ο Lorenzo Savadori, ο οποίος είναι επίσης δοκιμαστής της ομάδας και φέτος κυριάρχησε απόλυτα στην κατηγορία Superbike του Ιταλικού Πρωταθλήματος.

 

Ο Savadori έδωσε 8 Αγώνες στο Πρωτάθλημα και πήρε έξι νίκες και άλλες δυο δεύτερες θέσεις, τερματίζοντας 81β μπροστά από τον δεύτερο.

 

«Αρχικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Bradley για τη δουλειά του φέτος», έλεγε ο Massimo Rivola. «Πήρε το ρόλο του εργοστασιακού απρόσμενα και τα κατάφερε με αξιοπρέπεια και εξαιρετική απόδοση».

 

«Η συμβολή του ήταν εξαιρετικά πολύτιμη. Τώρα περιμένουμε με ενθουσιασμό το ντεμπούτο του Savadori. Αυτή η θέση είναι η επιβράβευσή του για τη φετινή του χρονιά στο Ιταλικό Πρωτάθλημα».

 

Ο ίδιος ο Savadori είπε:

 

«Θα ήταν λίγο να πω απλά ότι είμαι χαρούμενος! Θέλω να ευχαριστήσω την Aprilia για την ευκαιρία που μου δίνει».


«Μετά το Ιταλικό Πρωτάθλημα πρέπει να αναδιοργανώσω τις σκέψεις μου και να φροντίσω να είμαι έτοιμος για τη νέα πρόκληση».

 

Η τελική απόφαση για τον Andrea Iannone αναμένεται να ανακοινωθεί από το CAS στα μέσα Νοεμβρίου.

 

Ο Bradley Smith δεν φεύγει από το εργοστάσιο, αλλά θα συνεχίσει από εδώ και στο εξής τα καθήκοντά του ως οδηγός εξέλιξης.

Επόμενο άρθρο »

Μπορεί να ακυρωθεί η Πορτογαλία

« Προηγούμενο άρθρο

Mir: Ίδια αξία ο Τίτλος φέτος…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα