• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sito Pons: “Δυνατός ο ανταγωνισμός στην Moto2”
Ο τίτλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες
Νέα 23/02/2010 - 16:11

Ικανοποιημένος δηλώνει ο Sito Pons, αρχηγός της Pons Racing από τα αποτελέσματα των δοκιμών που έγιναν στην Catalunya. Παράλληλα, έχοντας πια έρθει σε στενή επαφή με τις υπόλοιπες ομάδες, ο Pons κρίνει πως το πρωτάθλημα του 2010 θα πάει σε εκείνον που θα είναι καλύτερος στα σημεία.

“Αυτό που γίνεται όλο και πιο σίγουρο με το πέρασμα των ημερών, είναι πως η Μoto2 θα είναι μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία, έναν αγώνας μεταξύ ίσων. Αυτό εξάλλου φαίνεται αν μελετήσουμε και τους χρόνους. Κατά τη γνώμη μου, οι μικρές λεπτομέρειες είναι εκείνες που θα κάνουν την διαφορά.”

 

Όσον αφορά στα αποτελέσματα των δοκιμών, ο Pons σχολίασε:

“Δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε όλο το χρόνο, μιας και ο καιρός μας τα χάλασε, πράγμα που σημαίνει πως δεν κάναμε όση δουλειά θα θέλαμε. Ωστόσο έχουμε ακόμα εννιά μέρες επίσημων δοκιμών μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να μείνουμε εντός σχεδιασμού. Ο Sergio [Gadea] και ο Αxel [Pons] βελτίωσαν τους χρόνους τους όση ώρα ήταν στην πίστα και αυτό είναι θετικό.”

 

Οι επόμενες δοκιμές είναι στην Valencia 1 – 3 Μάρτη, ενώ θα ακολουθήσουν άλλα δύο τεστ στη Jerez πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στις 11 Απρίλη. Μάλιστα, στις δοκιμές της Valencia, οι ομάδες θα έχουν στη διάθεσή τους και τους επίσημους κινητήρες της Honda – αυτούς δηλαδή που θα χρησιμοποιήσουν όλη τη σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

Δοκιμές 125: Ευχαριστημένος ο Pol Espargarό

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi – Stoner: Δηλώσεις πριν τις δοκιμές της Sepang

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα