• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δοκιμές 125: Ευχαριστημένος ο Pol Espargarό
Ο νεαρός έδειξε πολύ καλά δείγματα
Νέα 23/02/2010 - 09:17

Ήταν ο ταχύτερος από τους 125άρηδες στις πρόσφατες δοκιμές στο Montmelό, όμως ο Pol Espargarό είναι, πιθανότατα, πιο χαρούμενος επειδή αισθάνεται πολύ καλά πάνω στην Derbi RSA. Να θυμίσουμε ότι ο Espargarό ήταν ο μόνος που κατάφερε να πέσει κάτω από το 1’53’’, την τελευταία μέρα των δοκιμών. Δεν φάνηκε να πτοήθηκε απ’ την βροχή, ούτε και από τις σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες της Παρασκευής:

«Ήταν δύσκολη η δουλειά με το κρύο και την βροχή, όμως τελικά βρήκαμε τα πατήματά μας και κάναμε καλούς χρόνους. Το πιο σημαντικό όμως είναι η πολύ καλή αίσθηση που έχω πάνω στην μοτοσυκλέτα. Κάναμε τον καλύτερο χρόνο στις δοκιμές, όμως ακόμα είμαστε πίσω από τον καλό εαυτό που παρουσιάσαμε στον τελευταίο αγώνα εδώ. Δεν έχουμε καινούργια πράγματα να δοκιμάσουμε, οπότε θα κοιτάξουμε να ‘δέσουμε’ σαν ομάδα και να βάλουμε τα νέα μέλη της στο κλίμα. Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος με την πορεία μας – θα δούμε όμως τί θα γίνει και στην Valencia » δήλώσε ο Pol μετά το 1’52,9 που πέτυχε.

 

Στο Montmelό, εκτός του Espargarό, δοκιμές έκαναν και μερικοί από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου των 125 για το 2010: Οι Bradley Smith, Nico Terol (Bancaja Aspar), Marc Márquez (Red Bull Ajo Motorsport), Efrén Vázquez (Bainet Derbi) και Esteve Rabat (BQR Racing).

Επόμενο άρθρο »

TRACK DAY στη πίστα των Μεγάρων

« Προηγούμενο άρθρο

Sito Pons: “Δυνατός ο ανταγωνισμός στην Moto2”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα