• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Ο Dovi τελείως εκτός MotoGP το 2021!
Νέα 11/11/2020 - 12:49

Σήμερα ο Andrea Dovizioso επιβεβαίωσε αυτό που γράφαμε χτες, ότι δηλαδή αποφάσισε να μην αναλάβει χρέη δοκιμαστή το 2021.

 

Αντιθέτως, θα ρίξει το βάρος του στη δεύτερη μεγάλη του αγάπη, το Motocross, ευελπιστώντας ότι θα καταφέρει να επιστρέψει στο MotoGP το 2022.

 

«Το προηγούμενο διάστημα είχα αρκετές προσφορές για να δουλέψω ως δοκιμαστής σε διάφορα project του MotoGP και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό», έγραψε ο Dovi στο Instagram.

 

«Ωστόσο, αποφάσισα να μην δεσμευτώ και να παραμείνω ελεύθερος. Το πάθος μου για τους Αγώνες είναι τεράστιο. Εξακολουθώ να θέλω ν’ αγωνίζομαι και να παλεύω για νίκες».

 

«Θα επιστρέψω στο MotoGP όταν βρω ένα project με το οποίο να μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και φιλοδοξίες κι έναν οργανισμό που θα έχει τους ίδιους στόχους, αξίες και μέθοδο δουλειάς μ’ εμένα».

 

«Τώρα, αυτό που θέλω είναι να ολοκληρώσω τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ήδη έχω σκεφτεί κάποια project με τους συνεργάτες μου».

 

Το 2022 θα υπάρχουν πολλές θέσεις διαθέσιμες, ωστόσο είναι πολύ δύσκολο για έναν οδηγό που έχει μείνει εκτός, να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε κάποια ομάδα που θα παλεύει για Τίτλο.

 

Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Andrea Dovizioso θα είναι 36 χρονών το 2022…

 

Μετά την απόφαση αυτή, περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις οδηγών όπως ο Jorge Lorenzo, ο οποίος τελικά ίσως δεν χάσει τη θέση του στην Yamaha ως οδηγός εξέλιξης για το 2021.

Επόμενο άρθρο »

Φαβορί ο Bezzecchi για τη θέση του Iannone!

« Προηγούμενο άρθρο

H Supersport κατηγορία αλλάζει

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα