• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φαβορί ο Bezzecchi για τη θέση του Iannone!
Νέα 11/11/2020 - 14:28

Μόλις χτες έγινε γνωστό ότι ο Andrea Iannone δεν δικαιώθηκε στην προσφυγή του στο CAS και μάλιστα η ποινή του αυξήθηκε από τους 18 μήνες στα 4 χρόνια!

 

Η Aprilia έμεινε στο πλευρό του Ιταλού όλους αυτούς τους μήνες με τη δικαστική του διαμάχη και τόνιζε συνεχώς ότι στηρίζει τον Andrea.

 

Πλέον όμως, αφού η καριέρα του Iannone τελειώνει πρόωρα μετά από αυτή την απόφαση, το εργοστάσιο καλείται να βρει νέο οδηγό.

 

Κι ενώ μέχρι πρότινος το μεγάλο φαβορί γι’ αυτή τη θέση ήταν ο Cal Crutchlow, η Aprilia φαίνεται ότι στρέφει το ενδιαφέρον της στην Moto2 και τον Marco Bezzecchi.

 

Ο Ιταλός, από την Ακαδημία του Valentino Rossi, είναι στη 2η του χρονιά στην Moto2 και ήταν ο νικητής του πρώτου Αγώνα στην Valencia το περασμένο Σ/Κ.

 

Με τη νίκη του αυτή, που ήρθε μετά από δύο συνεχόμενες πτώσεις στην Aragon, διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για τον Τίτλο στην κατηγορία (-29β από τον 1ο).

 

Προτού γίνει η οποιαδήποτε ανακοίνωση πάντως, η Aprilia θα πρέπει να βρει λύση με την ομάδα του Valentino, καθώς ο Bezzecchi έχει υπογράψει συμβόλαιο για να μείνει στην Moto2 και το 2021.

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Δεν τα παρατάω!

« Προηγούμενο άρθρο

Επίσημο: Ο Dovi τελείως εκτός MotoGP το 2021!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα