• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia 2 MotoGP: ΕΔ2
Εκτός δεκάδας ο Mir, 1ος ο Jack Miller!
Νέα 13/11/2020 - 17:29

Τα μαλακά ελαστικά επέλεξαν όλοι οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας στα τελευταία λεπτά των ΕΔ2 στην Valencia 2.

 

Με το 45λεπτο να φτάνει στο τέλος του, οι αναβάτες πίεσαν για έναν καλό χρόνο με τον Jack Miller να αποδεικνύεται ο ταχύτερος όλων στην πίστα.

 

Ο Αυστραλός έγραψε το 1:30,622 που είναι ο καλύτερος χρόνος της ημέρας, καθώς από τους 21 οδηγούς μόνο δυο δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους από το πρωί.

 

Μόλις 91χιλ πίσω από τον Αυστραλό ήταν η Honda του Takaaki Nakagami που ήταν πρώτος στις ΕΔ1 και συνέχισε δυνατά και το μεσημέρι.

 

Μια άλλη Ducati πήρε την 3η θέση, αυτή του Pecco Bagnaia, ενώ δυο πρώην ομόσταυλοι, ο Pol Espargaro και ο Johann Zarco έκλεισαν την πρώτη πεντάδα.

 

Η τρίτη και τελευταία Ducati στις δέκα πρώτες θέσεις ήταν αυτή του Andrea Dovizioso στην 6η θέση.

 

Με τον τελευταίο του γύρο ο Cal Crutchlow έκανε τον 7ο καλύτερο χρόνο, μόλις 4 χιλιοστά μακριά από τον Dovi αλλά και 14χιλ μπροστά από τον Franco Morbidelli.

 

Ο Franky – μαζί με τον Vinales – ήταν αυτοί που δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τους πρωινούς τους χρόνους, με τον Maverick να είναι ο χαμένος καθώς έμεινε εκτός δεκάδας.

 

Εκτός των 10 πρώτων θέσεων έμεινε και ο Joan Mir που είχε και μια γλυκιά πτώση σήμερα, με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας να μένει στην 12η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Valencia 2 Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia 2 Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα