• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mir: Ο Τίτλος δεν χάνει την αξία του από την απουσία του Marc
Ήταν εκεί, ξεκίνησε μαζί μας, αλλά έκανε λάθος και τραυματίστηκε
Νέα 16/11/2020 - 10:03

Ξεκινώντας από την 12η θέση, ο Joan Mir έκανε έναν «ασφαλή» Αγώνα τερματίζοντας στην 7η, που ήταν αρκετή για να τον στέψει Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2020!

 

Ο θρίαμβος του Mir έρχεται σε μια ασυνήθιστη σεζόν, τόσο λόγω της πανδημίας του Covid-19, όσο και λόγω της απουσίας του Marc Marquez από το σοβαρό του τραυματισμό.

 

Ο Mir ήταν ο πιο σταθερός αναβάτης της κατηγορίας, παρ’ όλα αυτά η απουσία του Marc έκανε κάποιους να μιλούν υποτιμητικά για την κατάκτηση του Τίτλου από τον 23χρονο.

 

Όταν του το είπαν, ο Ισπανός αποκρίθηκε:

 

«Ο Marc ήταν στον 1ο Αγώνα και ρίσκαρε για να κερδίσει κι έκανε λάθος που του κόστισε το Πρωτάθλημα. Αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού, είναι κομμάτι του MotoGP».

 

«Για μένα αυτός ο Τίτλος δεν έχει μικρότερη αξία επειδή τον κατέκτησα εν τη απουσία του Marc ο οποίος ήταν εδώ, αλλά τραυματίστηκε».

 

Η Honda έχει επιβεβαιώσει εδώ και μερικές ημέρες ότι ο Marc δεν θα επιστρέψει στις πίστες φέτος.

 

Οι φήμες ότι θα χρειαστεί και τρίτο χειρουργείο στο τραυματισμένο του χέρι γίνονται όλο και πιο έντονες, χωρίς τίποτα ακόμα να έχει επιβεβαιωθεί.

 

Ο Τίτλος του Joan Mir έρχεται 20 χρόνια μετά τον προηγούμενο της Suzuki, ενώ ο Mir γίνεται ο 4ος Ισπανός που κατακτά Πρωτάθλημα στη μεγάλη κατηγορία μετά τους Criville, Lorenzo και Marquez.

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Η Yamaha «δεν είχε τίποτα»

« Προηγούμενο άρθρο

Joan Mir: Οι καλύτερες φωτό του 2020

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα