• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Mir ανεβάζει την Motul στην κορυφή του MotoGP
Νέα Αγοράς 17/11/2020 - 21:48

Δελτίο Τύπου


ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ MIR ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ MOTUL ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ MOTOGP!

Η εντυπωσιακή 7η θέση του Joan Mir στο Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana της Κυριακής, τον προτελευταίο γύρο του Πρωταθλήματος MotoGP™ 2020, ήταν το μόνο που χρειαζόταν για να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή και η ομάδα το Πρωτάθλημα Ομάδων  δηλαδή τους δύο από τους τρεις παγκόσμιους τίτλους του φετινού πρωταθλήματος.

Ο 23χρονος Ισπανός κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα αναβατών στην μεγάλη κατηγορία, όπως το 2017 που στέφτηκε πρωταθλητής στην κατηγορία Moto3, ενώ η εργοστασιακή ομάδα της Suzuki που υποστηρίχθηκε από την Motul πήρε το πρωτάθλημα Ομάδων και ισοβαθμεί με την Ducati στο πρωτάθλημα Κατασκευαστών - το πρώτο για τη Suzuki μετά από 20 χρόνια και μάλιστα στην 100η επέτειο από τη σύσταση της εταιρείας.

Όλοι στην Motul εκφράζουν τα θερμότερα και ειλικρινά συγχαρητήριά τους σε ολόκληρη την ομάδα, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ιαπωνία, για αυτό το εξαιρετικό επίτευγμα.

Ο Mir, ο οποίος είχε μια θαυμάσια σεζόν πιέστηκε σκληρά καθ 'όλη τη διάρκειά της από τον Fabio Quartararo της Yamaha και τον «ομόσταυλό του» στην Ομάδα της Suzuki, Alex Rins. Ωστόσο, οι 171 βαθμοί που κατάφερε να συλλέξει έστειλαν τον τίτλο στην αγκαλιά του, πριν καν φτάσουμε στον τελικό γύρο της σεζόν στην Πορτογαλία.

Ο Mir ακολουθεί τα θρυλικά βήματα των παγκόσμιων πρωταθλητών Grand Prix της Suzuki, του Kevin Schwantz (1993) και του Kenny Roberts (2000) και ένα από τα βασικά πράγματα που έχουν κοινό είναι η πλήρης τεχνολογική υποστήριξη που παρείχε η Motul, βοηθώντας αυτούς και τη Suzuki στο δρόμο για τη νίκη.

Στο περίφημο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών, οι βαθμολογίες ήταν ακόμη πιο κοντά πριν από τον αγώνα στη Βαλένθια που φέρει και το όνομα της Motul.

Όταν ανταγωνίζεσαι στο υψηλότερο επίπεδο στον κόσμο των αγώνων μοτοσυκλέτας, στο MotoGP, πρέπει να έχεις εξασφαλίσει 100% μηχανική αξιοπιστία και ανώτερη απόδοση.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της μακροχρόνιας, συμβιωτικής σχέσης εργασίας μεταξύ της Motul και της Suzuki, η οποία ξεκίνησε πριν από 31 χρόνια, είναι ότι οι μοτοσικλέτες GSX-RR της Team Suzuki επωφελούνται από ένα αποκλειστικό λιπαντικό ειδικά σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται τέλεια στις ακραίες συνθήκες που παρατηρούνται στο αποκορύφωμα του δίτροχου ανταγωνισμού.

Υπάρχουν και άλλα προϊόντα από τη σειρά Factory Line της Motul, όπως το 300V, τα οποία χρησιμοποιούνται επίσης από τη SERT (Suzuki Endurance Racing Team) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Endurance.

Ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή χρονιά για τη Suzuki και την Motul στην οποία πανηγύρισαν δύο τίτλους παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Φυσικά ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να γίνει ακόμα καλύτερη αυτή η τέλεια σεζόν είναι να πάρει μια ακόμα νίκη στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς… με το MotoGP να είναι «ως γνωστόν» απρόβλεπτο - ειδικά το 2020 - όλοι θα παρακολουθούν για να δουν το αποτέλεσμα του φινάλε της σεζόν!

Nicolas ZAUGG, Διευθύνων Σύμβουλος της Motul: «Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της Suzuki Team και τους συνεργάτες της για αυτήν την θεαματική σεζόν.

Χαρούμενη 100η Επέτειο Suzuki, αυτός ο τίτλος γιορτάζει έναν αιώνα καινοτομίας, θάρρους και τόσες πολλές επιτυχίες!

Όλη η ομάδα της Motul είναι πολύ περήφανη για τον τίτλο σας, όσο περήφανη είναι που αποτελεί μέρος της ιστορίας σας».

Επόμενο άρθρο »

Mετάβαση της Yamaha Motor Europe στη νέα εποχή προδιαγραφών EU5

« Προηγούμενο άρθρο

Sport Pack και πολλά άλλα Γνήσια Αξεσουάρ Yamaha για την MT03

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα