• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mετάβαση της Yamaha Motor Europe στη νέα εποχή προδιαγραφών EU5
Νέα Αγοράς 17/11/2020 - 14:02

 2021: Η δυναμική μετάβαση της Yamaha Motor Europe στη νέα εποχή EU5

Το 2021 προβλέπεται μια συναρπαστική χρονιά για τη Yamaha Motor, με την κυκλοφορία πολλών σημαντικών νέων μοντέλων. Εκτός από την άφιξη νέων μοτοσυκλετών Hyper Naked και Sport Touring, το άλλο σπουδαίο νέο είναι η έναρξη ισχύος των κανονισμών EU5, που αλλάζουν τους όρους του παιχνιδιού στην αγορά των μηχανοκίνητων δίτροχων και ωθούν τους κατασκευαστές να καινοτομήσουν με τρόπο πιο φιλικό προς το περιβάλλον.

Οι νέοι κανονισμοί θα επηρεάσουν τους κινητήρες της Yamaha, για αυτό και οι κινητήρες 125 κ.εκ., CP2, CP3 και CP4 αναβαθμίζονται για τη συμμόρφωση με τις προδιαγραφές EU5, ενώ παράλληλα η εταιρεία απομακρύνεται σταδιακά από κάποια ιστορικά μοντέλα της.

Η Yamaha Motor παραμένει μία από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες στην αγορά του μηχανοκίνητου δίτροχου όσον αφορά τόσο την καινοτομία, όσο και το μερίδιο αγοράς. Τώρα περισσότερο από ποτέ, στόχος της Yamaha είναι η επίτευξη του "KANDO": Να χαρίσει σε κάθε λάτρη την αίσθηση βαθιάς ικανοποίησης και ενθουσιασμού όταν οδηγεί μια μοτοσυκλέτα της Yamaha, ανεξάρτητα από τον τύπο της μοτοσυκλέτας και το επίπεδο εμπειρίας του. Αυτό λοιπόν θα συνεχιστεί, αλλά στο πλαίσιο των πιο οικολογικών κανονισμών EU5.
 

Yamaha MT09
Yamaha MT09

Hyper Naked – Η Σκοτεινή Πλευρά της Ιαπωνίας

Η Σκοτεινή Πλευρά της Ιαπωνίας έδωσε νέα πνοή στη δυναμική σειρά MT της Yamaha. Οι εμβληματικές MT-09 και MT-09 SP του 2021 είναι πλήρως ανανεωμένες, με κινητήρα μεγαλύτερου κυβισμού, ανασχεδιασμένο ελαφρύ πλαίσιο και επιθετική νέα εμφάνιση. Ταυτόχρονα, η MT-07, μοτοσυκλέτα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, αναβαθμίζεται με νέο σχεδιασμό και κορυφαίο εξοπλισμό. Η MT-125 εξοπλίζεται με νέο κινητήρα που συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές EU5 και παράλληλα, όπως τα μεγαλύτερου κυβισμού αδέλφια της, θα είναι διαθέσιμη με το νέο χρωματικό συνδυασμό Storm Fluo που αναδεικνύει το DNA της οικογένειας MT.

Yamaha MT07
Yamaha MT07

Η υπόλοιπη σειρά Hyper Naked θα αναβαθμιστεί προκειμένου να συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές EU5 μέχρι το τέλος του 2021.
 

Sport Touring – Δρόμοι της ζωής

Οι νέες TRACER 9 και TRACER 9 GT έχουν υποστεί ριζικές αλλαγές για το 2021 και διαθέτουν νέο σκελετό, νέο κινητήρα και νέα εξωτερική σχεδίαση, ενώ είναι εξοπλισμένες με την πιο προηγμένη ηλεκτρονική τεχνολογία από ποτέ, γεγονός που τις καθιστά τις πιο συναρπαστικές και ευέλικτες μοτοσυκλέτες στο δρόμο.

Για το νέο έτος μοντέλου, η εξαιρετικά ικανή TRACER 7 θα είναι διαθέσιμη σε δύο νέα χρώματα. Το "Redline" είναι ένα τολμηρό, φωτεινό κόκκινο χρώμα που συμπληρώνει τον sport χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας με την άφθονη ροπή, ενώ το "Tech Kamo" είναι ένα εντυπωσιακό και ώριμο γκριζοπράσινο χρώμα, που αντικατοπτρίζει τις μεγάλες δυνατότητες της μοτοσυκλέτας στα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.

Yamaha Tracer 7 GT
Yamaha Tracer 7 GT

Για τους αναβάτες που επιθυμούν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα, η Yamaha προσφέρει την TRACER 7 GT, πλήρως εξοπλισμένη με άνετη σέλα, ανεμοθώρακα Touring, προσαρμογέα USB και πλαϊνές βαλίτσες City αριστερά και δεξιά με βάσεις και κλειδαριά, χαρακτηριστικά που παρέχουν αυξημένη άνεση και πρακτικότητα, για κάθε σας ταξίδι.

Από το 2001 που πρωτοπαρουσιάστηκε, η FJR1300 έχει επιλεγεί από περισσότερους από 120.000 αναβάτες ανά τον κόσμο. Αυτό το μοναδικό μοντέλο Sport Touring απέκτησε θρυλική υπόσταση ανάμεσα σε χιλιάδες Ευρωπαίους αναβάτες, που εκτιμούν την απαράμιλλη εμπειρία οδήγησης που προσφέρει ο πανίσχυρος κινητήρας με σύστημα μετάδοσης κίνησης με άξονα και το σπορ αλλά άνετο πλαίσιο. Το γεγονός ότι αποτελεί την επιλογή των αστυνομικών δυνάμεων σε πολλές χώρες είναι η υψηλότερη διάκριση για κάθε μοτοσυκλέτα, και οι πελάτες που θέλουν να επενδύσουν σε ένα συλλεκτικό αντικείμενο μπορούν ακόμα να παραγγείλουν ένα από τα τελευταία μοντέλα Ultimate Edition, καθώς η Yamaha σκοπεύει να διεκόψει την παραγωγή της FJR1300 το 2021.
 

Yamaha Tracer 9
Yamaha Tracer 9

Sport κληρονομιά – Faster Sons

Με διαχρονική καλαίσθητη εμφάνιση σε συνδυασμό με σύγχρονη τεχνολογία και δυναμικές επιδόσεις, τα μοντέλα Sport Heritage είναι από τις πιο μοντέρνες μοτοσυκλέτες που κυκλοφορούν. Με νέο κινητήρα CP2 προδιαγραφών EU5, η XSR700 θα είναι διαθέσιμη από τους Επίσημους Συνεργάτες της Yamaha από τον Μάρτιο του 2021.

Yamaha Tracer 9 GT
Yamaha Tracer 9 GT

Η υπόλοιπη σειρά μας Sport Heritage θα αναβαθμιστεί σε EU5 έως το τέλος του 2021.
 

Περιπέτεια – Νέοι ορίζοντες

Με πάνω από 11.000 πωλήσεις στην Ευρώπη, η Ténéré 700 ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα νέα μοντέλα του 2020, καταφέρνοντας να καθιερωθεί μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ως η απόλυτη μοτοσυκλέτα περιπέτειας μεσαίου μεγέθους, που συνδυάζει εξαιρετικές επιδόσεις και άφθονη ροπή με ευέλικτο χειρισμό και μοναδικές ικανότητες παντός εδάφους. Αποδίδοντας φόρο τιμής στους πρωταγωνιστές της Yamaha στο ράλι Παρίσι-Ντακάρ με τα εμβληματικά χρώματά της, η Ténéré 700 Rally Edition επιβεβαιώνει ακόμα περισσότερο τη θρυλική φήμη αυτού του μοντέλου – και για το 2021, οι δύο μοτοσυκλέτες θα είναι πλήρως συμβατές με τις προδιαγραφές EU5. Διαθέσιμη από τους Επίσημους Συνεργάτες της Yamaha από το Μάρτιο του 2021.

Μετά από 10 επιτυχημένες χρονιές, στη διάρκεια των οποίων ταξίδεψε πολλές χιλιάδες αναβάτες περιπέτειας ανά τον κόσμο με ασύγκριτη αξιοπιστία και άνεση, η XT1200Z Super Ténéré αποσύρεται από την παραγωγή της Yamaha, αφήνοντας πίσω της υπέροχες αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για πάντα.
 

Supersport – R World

Η Yamaha συμμετέχει στους αγώνες μοτοσυκλετών με περισσότερο ζήλο από ποτέ και οι ομάδες της μάχονται για τη νίκη σε όλες τις κατηγορίες. Έχοντας κερδίσει και πάλι το πρωτάθλημα WorldSS600 και κατακτήσει 6 από τις 10 κορυφαίες θέσεις στις βαθμολογίες, η ακαταμάχητη R6 είναι η απόλυτη αγωνιστική μοτοσυκλέτα. Για το 2021, αυτή η πρωταγωνίστρια των αγώνων supersport κυκλοφορεί αποκλειστικά σχεδιασμένη για χρήση σε πίστα.
Οι οδηγοί αγώνων και οι λάτρεις του αθλήματος έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν μια βασική R6 χωρίς έγκριση τύπου, την R6 RACE, σε ειδική τιμή από τους Επίσημους Συνεργάτες της Yamaha και να την μετατρέψουν στην αγωνιστική μοτοσυκλέτα των ονείρων τους, είτε είναι επαγγελματίες οδηγοί αγώνων είτε συμμετέχουν περιστασιακά.

Ο κόσμος των μοτοσυκλετών R είναι ανοιχτός σε όλους όσους αγαπούν τις μοτοσυκλέτες, και ο καλύτερος τρόπος για να μπείτε σε αυτό το συναρπαστικό κόσμο είναι με την R125. Για το 2021, αυτή η ελαφριά μοτοσυκλέτα supersport είναι επίσης εξοπλισμένη με κινητήρα προδιαγραφών EU5, όπως και οι θρυλικές R1 και R1M.

Η υπόλοιπη σειρά supersport θα αναβαθμιστεί σε EU5 μέχρι το τέλος του 2021.


Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας διανομέα ή επισκεφθείτε τον ιστότοπο: www.yamaha-motor.eu/gr/el/

Επόμενο άρθρο »

Η BMW παρουσιάζει δύο νέα Roadster μοντέλα

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Mir ανεβάζει την Motul στην κορυφή του MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα