• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao Moto3: ΚΑΤ
Νέα pole position από τον Raul Fernandez!
Νέα 21/11/2020 - 16:37

Ακόμα μία pole position πήρε σήμερα στην κατηγορία της Moto3 ο Raul Fernandez, την 6η της καριέρας του (όλες φέτος) και την 1η μετά την Aragon 2.

 

Ο Ισπανός έκανε 1:48,051 και πήρε την πρώτη θέση με διαφορά 0,185’’ από τον Jeremy Alvoba που πήρε το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες της Moto3!

 

Ποτέ άλλοτε στην καριέρα του ο Alcoba, ο Rookie της Χρονιάς για την κατηγορία, δεν είχε ξεκινήσει Grand Prix από την πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

Πιο πίσω ακολουθούν τρεις Ιάπωνες, με τον Ayumu Sasaki να έχει τον τρίτο καλύτερο χρόνο και τους Tatsuki Suzuki και Ai Ogura να τον ακολουθούν.

 

Ο Ogura πέρασε με επιτυχία από τις ΚΑΤ1, παρά το ότι μέχρι και 3-4 λεπτά πριν το τέλος δεν ήταν ικανοποιημένος με τη μοτοσυκλέτα του.

 

Επέστρεψε όμως έγκαιρα στο γκαράζ του, έγιναν γρήγορα οι αλλαγές και κατάφερε με τον ένα τελευταίο του γύρο να περάσει στις ΚΑΤ2.

 

Κάτι τέτοιο δεν έγινε στην περίπτωση του Tony Arbolino, του άλλου διεκδικητή του Τίτλου, ο οποίος έκανε μεγάλο λάθος στις ΚΑΤ1.

 

Δεν υπολόγισε σωστά και δεν κατάλαβε ότι δεν είχε στη διάθεσή του έναν τελευταίο χρονομετρημένο γύρο κι έτσι έμεινε 27ος, στην προτελευταία σειρά!

 

Το μεγάλο φαβορί για τον Τίτλο, ο Albert Arenas, θα ξεκινήσει από την 6η θέση, ενώ την 3η σειρά της εκκίνησης επανδρώνουν οι Antonelli, Foggia και Jaume Masia.

 

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα των κατατακτηρίων στα συνοδευτικά μας αρχεία.

Επόμενο άρθρο »

Portimao MotoGP: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα