• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Tissot Seastar 1000 Powermatic 80
Το πράσινο είναι το νέο μπλε
Νέα Αγοράς 22/11/2020 - 17:31

 

Tissot Seastar 1000 Powermatic 80  -  “Το πράσινο είναι το νέο μπλε”

 

Μια νέα άφιξη στην οικογένεια Seastar...

Η δεκαετία του 1950 ντύνει τους Tissot καρπούς με αυτό το νέο μοντέλο που προβάλλει μια ρετρό αισθητική ενισχύοντας τη με ένα μιλανέζ μπρασελέ.

Συνδυάζοντας μοναδικά την κομψότητα, την τεχνογνωσία και την υψηλή απόδοση, το Tissot Seastar 1000 Powermatic 80 έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις των θαλάσσιων αθλημάτων και του στυλ. Εξαιρετικά ακριβές χάρη στον Powermatic 80 μηχανισμό που προσφέρει 80 ώρες αυτονομίας, και με το εντυπωσιακό πράσινο σμαραγδί καντράν, αυτή η νέα προσθήκη στη συλλογή είναι ντελικάτη και πολύ ξεχωριστή.

Υποβρυχίως, η απόδοση του ρολογιού είναι απαράμιλλη: απίστευτα δυναμικό και αδιάβροχο στα 30 bar, ένα τεχνολογικό χαρακτηριστικό που σχετίζεται άμεσα με το όνομα του.

 

Εξερευνώντας τα βάθη των ωκεανών, και όχι μόνο

Για τους λάτρεις των καταδύσεων, το Tissot Seastar 1000 φέρνει μαζί του όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για την εξερεύνηση του βυθού των ωκεανών. Καθώς η τέλεια αναγνωσιμότητα είναι βασική, οι φωσφορίζοντες δείκτες εξασφαλίζουν την εύκολη ανάγνωση της ώρας. Αυτό το μοντέλο έχει επίσης τη γνωστή αριθμημένη κλίμακα κατάδυσης: λεπτό προς λεπτό μέχρι το 20 και μετά κάθε πέντε λεπτά. Αυτή η λειτουργία προστατεύεται από τη βιδωτή κορώνα και το καπάκι.

 

Ακόμα όμως και έξω από τη θάλασσα, το Tissot Seastar 1000 είναι ένα μοντέλο για κάθε στιγμή, περίσταση, και στυλ. Και για τους λάτρεις των χρονογράφων, αυτό το μοντέλο Seastar με το εντυπωσιακό πράσινο καντράν κυκλοφορεί και σε εκδοχή quartz χρονογράφου.

 

Χαρακτηριστικά

  •   - Ελβετική κατασκευή
  •   - Αυτόματος Powermatic 80 μηχανισμός ή Quartz χρονογράφος
  •   - Βιδωτή κορώνα και καπάκι
  •   - Αντίστροφα περιστρεφόμενη στεφάνη
  •   - Αντιχαρακτικό κρύσταλλο ζαφείρι
  •   -316 L ατσάλινη κάσα με διαφανές καπάκι
  •   - Αδιάβροχο σε πίεση έως 30 bar (300 m)
  •   - Μιλανέζ μπρασελέ
  •   - Διάμετρος: 43 mm (αυτόματο) ή 45.5 mm (quartz)

 

Το + της Ελβετικής σημαίας στο λογότυπο της Tissot συμβολίζει την Ελβετική ποιότητα και την αξιοπιστία που υποστηρίζει η Tissot από το 1853. Τα ρολόγια της, τα οποία πωλούνται σε όλο τον κόσμο, δίνουν στη μάρκα τη δυνατότητα να είναι ο ηγέτης στη βιομηχανία της παραδοσιακής Ελβετικής ωρολογοποιίας, εξάγοντας περισσότερα από 4 εκατομμύρια ρολόγια το χρόνο, με το μότο της να παραμένει «Παραδοσιακή Καινοτομία». Η υψηλή ποιότητα της μάρκας είναι αναγνωρίσιμη παγκοσμίως.

Η Tissot έχει οριστεί ως Επίσημος Χρονομέτρης και Συνεργάτης πολλών παγκόσμιων αθλημάτων, όπως το μπάσκετ με το NBA και τη FIBA, η ποδηλασία με το Tour de France, και τα Πρωταθλήματα UCI, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός με το MotoGP και το Πρωτάθλημα FIM World Superbike, και πολλά άλλα αθλήματα, όπως το ice hockey, η ξιφασκία και το rugby.

Ηγέτες στη συλλογή είναι μεταξύ άλλων: το Tissot T-Touch (το πρώτο ρολόι αφής το 1999). το Tissot Le Locle, ένα διαχρονικό, κλασικό αυτόματο ρολόι με αυτονομία 80 ωρών, και το Tissot T-Race, με το σπορ σχεδιασμό του.

 

Tissot

Επόμενο άρθρο »

Αδιάβροχο μπουφάν IXON Crosstour - ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ - Moto fashion & accessories

« Προηγούμενο άρθρο

Zελατίνες και ανεμοθώρακες Biondi για SYM HD 300

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα