• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Πολύ νευριασμένος» o Andrea Dovizioso!
Με τις τελευταίες του κατατακτήριες με την Ducati
Νέα 22/11/2020 - 10:15

Όπως είναι γνωστό, ο σημερινός ίσως είναι και ο τελευταίος Αγώνας της καριέρας του Andrea Dovizioso, ο οποίος φεύγει από την Ducati.

 

O Ιταλός έχει επιλέξει να περάσει ένα χρόνο μακριά από το MotoGP, με την ελπίδα ότι ίσως καταφέρει να επιστρέψει το 2022 και πάλι.

 

Στις τελευταίες του κατατακτήριες ήταν πολύ εκνευρισμένος, μιας και δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 12η θέση.

 

Τουλάχιστον, όπως λέει, ο ρυθμός Αγώνα που έχει επιδείξει είναι καλός.

 

«Είμαι πολύ νευριασμένος και απογοητευμένος με τις κατατακτήριες γιατί ο ρυθμός μου βελτιωνόταν σε κάθε περίοδο δοκιμών και είμαστε σε καλό σημείο».

 

«Για πολλούς λόγους ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε από τις δυο πρώτες σειρές, μιας και εδώ είναι πολύ-πολύ δύσκολο να προσπεράσεις αφού σχεδόν συνέχεια είσαι πλαγιασμένος».

 

«Δεν υπάρχει κάποιο κομμάτι με δυνατά φρένα και με τα ελαστικά της Michelin δεν μπορείς να το παρακάνεις με τα φρένα. Γι’ αυτό πολλοί έκαναν λάθη με τα φρένα και δίπλωναν το μπροστινό».

 

«Αν ξεκινήσεις στις μπροστά θέσεις και ακολουθήσεις κάποιον όλα είναι πιο εύκολα. Έτσι πιστεύω. Αν είσαι πίσω από κάποιον μπορείς να είσαι πιο γρήγορος στο μεγαλύτερο κομμάτι της πίστας».

 

«Γι’ αυτό είμαι απογοητευμένος… επειδή χρειαζόμασταν μια καλή θέση σήμερα. Αλλά θα δούμε τι θα γίνει».

 

«Δεν έχουμε χάσει τίποτα αφού παλεύουμε για τον Τίτλο στους Κατασκευαστές κι είναι κι άλλοι οδηγοί γύρω μου. Η αρχή θα είναι πολύ σημαντική».

 

«Στις δυο πρώτες στροφές τα πράγματα είναι δύσκολα. Είναι κλειστές και είναι σχεδόν αδύνατον να κερδίσεις εκεί θέσεις. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Την ταχύτητα την έχουμε».

 

Τέλος, ο Dovi αποκάλυψε ότι είναι από τους λίγους που δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με τη χάραξη της πίστας, αν και το μέρος γενικότερα είναι θαυμάσιο, όπως είπε.

 

«Το σημείο είναι θαυμάσιο, αλλά λόγω του στυλ μου δεν μου άρεσε και πάρα πολύ η χάραξη της πίστας».

 

«Επειδή μ’ αρέσει να φρενάρω δυνατά, πίστες όπως το Motegi ή η Sepang είναι οι αγαπημένες μου και είναι τελείως διαφορετικές από αυτήν».

 

«Όμως μ’ αρέσει που το Πρωτάθλημα τελειώνει εδώ, σ’ ένα τόσο όμορφο μέρος».

Επόμενο άρθρο »

Προσγειωμένος ο Oliveira

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Πάμε για τη νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα