• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrucci: Είμαι χαρούμενος που με απέλυσαν!
Νέα 27/11/2020 - 12:19

Πριν ακόμα ξεκινήσει η φετινή σεζόν, ο Danilo Petrucci ήξερε καλά πως το 2020 θα ήταν κρίσιμο για την μετέπειτα αγωνιστική του πορεία στο MotoGP.

 

Θα χρειαζόταν να αποδείξει μέσα στις πίστες πως αξίζει μια εργοστασιακή θέση, ωστόσο με την πανδημία του Covid-19 τα πάντα άλλαξαν προς το χειρότερο για τον Ιταλό.

 

Προτού καν μπει για πρώτη φορά σε πίστα φέτος, ο Petrux ήξερε πως η Ducati δεν θα του ανανέωνε το συμβόλαιο και το μέλλον του ήταν αβέβαιο.

 

Ωστόσο η κίνηση του Pol Espargaro να δεχτεί την προσφορά της Repsol Honda, άνοιξε μια θέση στην ΚΤΜ.

 

Για τη θέση αυτή έπαιζε και το όνομα του Andrea Dovizioso, ωστόσο ο Petrucci πίστεψε περισσότερο στο όραμα των Αυστριακών και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

 

Εκ του αποτελέσματος και με βάσει τη χρονιά που έκανε η KTM φέτος, ο Ιταλός θα πρέπει να νοιώθει πολύ δικαιωμένος με την απόφασή του.

 

«Σίγουρα όταν με πήρε ο Gigi και μου είπε πως δεν θα ήμουν πια στην εργοστασιακή ομάδα, ήταν μια λυπηρή ημέρα», θυμάται ο Danilo.

 

«Τώρα όμως θα πρέπει να του πω ευχαριστώ διότι η απόφασή του αυτή με βάζει σε ένα εργοστάσιο πολύ, πάρα πολύ ανταγωνιστικό».

 

«Κανείς στην αρχή της χρονιάς δεν πίστευε πως η ΚΤΜ θα ήταν τόσο γρήγορη, αλλά τώρα φάνηκε ότι τα αποτελέσματά τους ήταν τα καλύτερα δυνατά».

 

«Και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος που με απέλυσε ο Gigi στην αρχή της χρονιάς», έλεγε χαμογελαστός ο Danilo Petrucci.

 

Το μόνο αρνητικό από μια εξαιρετική χρονιά για την KTM, που πήρε οχτώ βάθρα και τρεις νίκες φέτος, είναι το γεγονός ότι το εργοστάσιο έχασε τα προνόμια για το 2021.

 

Έτσι ο Petrux – που θα είναι στην ομάδα της Tech3 τη νέα σεζόν – θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι το τεστ της Sepang τον Φεβρουάριο του 2021 για να ανέβει στη νέα του μοτοσυκλέτα.

 

«Δυστυχώς έχασαν τα προνόμια και δεν μπορώ να δω τη μοτοσυκλέτα μέχρι τον Φεβρουάριο. Αλλά θα μπω στη σήραγγα την επόμενη εβδομάδα».

 

«Κι αυτό είναι σημαντικό γιατί η τελική ταχύτητα είναι ένα θέμα για μένα», πρόσθεσε ένας από τους πιο βαρείς οδηγούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Επόμενο άρθρο »

Ντεμπούτο για την RS-GP του ’21 στην Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

«Έκπληκτος» ο Brad Binder!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα