• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ντεμπούτο για την RS-GP του ’21 στην Jerez
Δοκιμές μετ' εμποδίων για την Aprilia
Νέα 27/11/2020 - 13:47

Εκμεταλλευόμενοι τα προνόμια που ακόμα απολαμβάνει, η Aprilia δεν έχασε καθόλου καιρό μετά το τέλος του Πρωταθλήματος.

 

Αμέσως μετά τον Αγώνα στο Portimao, το εργοστάσιο ταξίδεψε στην κοντινή Jerez για τις πρώτες της δοκιμές με τη μοτοσυκλέτα του 2021.

 

Το τεστ για την ομάδα ξεκίνησε μια ημέρα νωρίτερα και όπως αποδείχτηκε ήταν η σωστή κίνηση, καθώς στη συνέχεια ο καιρός στην πίστα ήταν βροχερός.

 

Οι μηχανικοί του εργοστασίου δούλεψαν αρχικά με τον κινητήρα, με τη βάση του πάντως να μένει σχεδόν ίδια με μικρές αναβαθμίσεις.

 

Υπάρχει και μια καινούργια εξάτμιση που σ’ αυτή πρέπει να οφείλεται και ο διαφορετικός θόρυβος που παράγει πλέον η μοτοσυκλέτα.

 

Πέρα από τον κινητήρα, αναβαθμίσεις υπήρξαν και στο πλαίσιο με το εργοστάσιο να έχει δύο στη διάθεση των οδηγών της για συγκρίσεις.

 

Επιπλέον τα τεστ συνεχίστηκαν και με το ανθρακονημάτινο ψαλίδι το οποίο αναμένεται να έχει κανονικά το εργοστάσιο από τη νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία.

 

Στην Ισπανική πίστα βρέθηκε ο Bradley Smith αλλά και ο Aleix Espargaro, οι οποίοι έκαναν δοκιμές και συγκρίσεις ανάμεσα στις μοτοσυκλέτες του 2020 και το 2021.

 

Τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών τη θέση του Aleix πήρε ο Lorenzo Savadori για να συνεχιστεί η δουλειά πάνω στις δυο μοτοσυκλέτες.

 

Δυστυχώς όμως ο καιρός δεν τους έκανε το χατίρι κι έτσι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν όλο το διαθέσιμο χρόνο.

Επόμενο άρθρο »

Υποχρεωτικά προειδοποιητικά φώτα στις πίστες

« Προηγούμενο άρθρο

Petrucci: Είμαι χαρούμενος που με απέλυσαν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα