• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πολύ χαρούμενος ο Rea!
«Κι ακόμα είμαστε στην αρχή!»
Νέα 30/11/2020 - 13:00

Μετά από δύο ημέρες δοκιμών στην πίστα της Aragon, ο Jonathan Rea φαίνεται πολύ χαρούμενος με τη νέα Kawasaki του για το 2021.

 

Μάλιστα ο Ιρλανδός έλεγε ότι είναι ακόμα στην πολύ αρχή της νέας μοτοσυκλέτας και παρ’ όλα αυτά τα συμπεράσματα τον κάνουν πολύ αισιόδοξο.

 

Ο μόνιμος Πρωταθλητής των WSBK θεωρεί ότι η νέα αυτή μοτοσυκλέτα θα καταφέρει να τον κρατήσει στην πρώτη θέση και την επόμενη χρονιά.

 

Η νέα ZX-10RR μπήκε στην πίστα για πρώτη φορά στην Jerez και ο Jonathan Rea κατάφερε να σημειώσει πάνω της χρόνο που απείχε ένα δέκατο από το ρεκόρ πίστας!

 

Στο επόμενο τεστ, αυτό της Aragon, ο άσος της Kawasaki κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:49,716 που ήταν το καλύτερό του πέρασμα.

 

Αυτός ο χρόνος είναι ένα δευτερόλεπτο πάνω από το 1:48,7 που έγινε στην Superpole φέτος, αλλά σε πολύ πιο ζεστές συνθήκες πίστας και κατά τη διάρκεια της 2ης εβδομάδας στην Ισπανική πίστα.

 

«Ήταν μια θετική ημέρα και συνεχίσαμε τη δουλειά πάνω στα νέα πράγματα που είχαμε και στην Jerez», έλεγε μετά το τέλος των δοκιμών ο Rea.

 

«Δουλέψαμε μεθοδικά με τον κινητήρα για να κατανοήσουμε τη διαφορετική αίσθηση που είχα και τελικά συνολικά βγάλαμε μερικά πολύ χρήσιμα συμπεράσματα».

 

«Αρχίσαμε δουλειά και πάνω στο πλαίσιο, και ό,τι δεν καταφέραμε να τελειώσουμε εδώ θα το συνεχίσουμε στα χειμερινά τεστ του 2021».

 

«Σε γενικές γραμμές όμως είμαι πολύ χαρούμενος. Οι χρόνοι μας ήταν γρήγοροι κι ένοιωθα καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα».

 

«Κι ακόμα είμαστε στην πολύ αρχή καθώς τώρα αρχίζουμε και βλέπουμε σιγά-σιγά τις δυνατότητές της. Οπότε ξέρουμε ότι η δυναμική της είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό».

Επόμενο άρθρο »

«Λυπηρό τέλος» για τον Quartararo

« Προηγούμενο άρθρο

Στα WSBK ο Jonas Folger το ‘21

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα