• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Βρήκε ομάδα ο Chaz Davies!
Συνεχίζει την καριέρα του με μοτοσυκλέτα της Ducati!
Νέα 01/12/2020 - 14:30

Ένα από τα μεγάλα ονόματα των WSBK, τρίτος στη βαθμολογία πίσω από τους Rea και Redding φέτος, ο Chaz Davies, ήταν χωρίς ομάδα για το 2021.

 

Μάλιστα το όνομα του Βρετανού είχε ακουστεί και για την Aprilia στο MotoGP, ένα σενάριο που τελικά εξασθένησε το προηγούμενο διάστημα και τελικά εγκαταλείφθηκε οριστικά.

 

Μετά από 7 σεζόν με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati στα WSBK, ο Davies αντιμετώπιζε το φάσμα της αποχώρησης, αφού στη θέση του προτιμήθηκε ο νεότερος Michael Ruben Rinaldi.

 

Την τελευταία στιγμή όμως επιβεβαιώθηκε ότι ο έμπειρος Βρετανός υπέγραψε συμβόλαιο με την Team Go Eleven, παίρνοντας ουσιαστικά τη θέση του Rinaldi!

 

Μετά από αρκετές εβδομάδες αβεβαιότητας, ο Davies ήταν ενθουσιασμένος που έκλεισε αυτή τη συμφωνία και θα συνεχίσει να οδηγεί μοτοσυκλέτα της Ducati και τη νέα χρονιά.

 

«Νομίζω ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα και την ομάδα να συνεχίσουμε την πρόοδό μας», έλεγε μετά την ανακοίνωση ο Davies.

 

«Πήρα τους περισσότερους βαθμούς στους τελευταίους 9 Αγώνες και πήρα τη νίκη στον τελευταίο Αγώνα στο Estoril. Και η Go Eleven έκανε μια πολύ δυνατή χρονιά».

 

«Άρα η μεταξύ μας συνεργασία έχει όλα τα εφόδια για μας φέρει επιτυχίες και το 2021 κι αυτό με ενθουσιάζει και επειδή είχα πολύ καλή αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα».

 

«Έτσι θέλω να ευχαριστήσω την Go Eleven και όλους τους άλλους συνεργάτες που έστησαν όλο αυτό και μας δίνουν την ευκαιρία να πάρουμε νίκες τη νέα σεζόν».

 

Η Team Go Eleven πήρε την πρώτη της νίκη στη μεγάλη κατηγορία το 2019, χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του Rinaldi στην Aragon.

 

Επιτυχίες που η ομάδα είναι σίγουρη ότι θα επαναληφθούν και το 2021.

 

«Ήταν ένα από τα όνειρά μου να φέρω τον Chaz στην ομάδα, έναν οδηγό που βλέποντάς τον σε κάνει να ερωτευτείς το άθλημα», έλεγε ο Gianni Ramello της Go Eleven.

 

«Τώρα πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά για να φέρουμε τον Chaz στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου όσο πιο συχνά γίνεται».

 

«Δεν είναι μόνο η μεγάλη μας χαρά που τον έχουμε μαζί μας, αλλά και η επίγνωση ότι πρόκειται για έναν οδηγό με μεγάλη ιστορία, ο οποίος θα είναι μαζί μας».

 

«Δεν πρέπει να απογοητεύσουμε κανέναν και είναι η ώρα να δουλέψουμε σκληρά και με τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για να είναι η επόμενη σεζόν επιτυχημένη».

Επόμενο άρθρο »

Mir: Για να νικήσουμε τον Marc;

« Προηγούμενο άρθρο

O Γιάννης Περιστεράς ξεκίνησε προετοιμασία για το 2021

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα