• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο χειρουργείο-αστραπή για τον Marc Marquez!
Έως και 6 μήνες η περίοδος αποθεραπείας!
Νέα 04/12/2020 - 09:38

Στις 19 Ιουλίου του 2020 ο Marc Marquez, αγωνιζόμενος στην Jerez 1, είχε μια άσχημη πτώση, σπάζοντας το βραχιόνιο οστό του δεξιού του χεριού.

 

Ο Ισπανός μπήκε στο χειρουργείο αμέσως και του τοποθετήθηκε μεταλλική πλάκα, με τον Marc να επιλέγει – ύστερα και από προτροπή των γιατρών του – να επιστρέψει στη δράση μόλις έξι μέρες μετά!

 

Η πίεση που άσκησε στο χέρι του για να επιστρέψει οδήγησε στο να λυγίσει και να σπάσει σ’ ένα σημείο η μεταλλική πλάκα στο χέρι του και ο Marc να εγκαταλείπει το Γύρο στην Jerez 2.

 

Ο Ισπανός έκανε και δεύτερο χειρουργείο και από τότε η διαδικασία ανάρρωσης ήταν φανερό πως πήγαινε πολύ αργά, αφού δεν έκανε την εμφάνισή του σε όλη τη σεζόν του 2020.

 

Τον προηγούμενο μήνα υπήρχαν φήμες πως ο Marquez θα έκανε και τρίτο χειρουργείο, ωστόσο τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί από την Repsol Honda.

 

Ώσπου ξαφνικά χτες το βράδυ έγινε γνωστό πως ο Marc Marquez έκανε και τρίτο χειρουργείο στο τραυματισμένο του χέρι. Ένα χειρουργείο που κράτησε 8 ώρες!

 

Το χρονικό φάσμα της ανάρρωσής του μπορεί να φτάσει και τους 6 μήνες, με την Honda πάντως να μην αναφέρεται καθόλου στο πότε πιθανότατα θα επιστρέψει.

 

Μετά την εξέλιξη αυτή και αν τελικά ο Marc δεν είναι έτοιμος για τους πρώτους Αγώνες του 2021, ανοίγει η πόρτα για τον Andrea Dovizioso να τον αντικαταστήσει στην ομάδα της Honda!

 

Ο Dovi έκανε το ντεμπούτο του στο MotoGP το 2008 με Honda και από το 2009 έως το 2011 ήταν στην εργοστασιακή ομάδα, με την οποία πήρε και την πρώτη νίκη της καριέρας του στο Donington το 2009.

Επόμενο άρθρο »

KTM: Τεστ στην Jerez για τους Αυστριακούς

« Προηγούμενο άρθρο

Bastianini: Το ένοιωθα από την αρχή ότι θα ήμουν Πρωταθλητής!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα