• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Marc Marquez παραμένει στο νοσοκομείο
Νέα 05/12/2020 - 22:54

Η κλινική κατάσταση του Marc Marquez μετά την εγχείρησή του θεωρείται ικανοποιητική από την ιατρική ομάδα του Ruber Internacional, στην Μαδρίτη. Όμως σε καλλιέργειες που έγιναν στη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης ψευδόρθρωσης, έδειξαν ότι υπήρχε μόλυνση στο σπάσιμο, η οποία χρειάζεται να πάρει ειδική αντιβιοτική θεραπεία ο Marquez, τις επόμενες εβδομάδες. Έτσι προς το παρόν ο Marquez θα μείνει – άγνωστο ακόμη για πόσο καιρό – στο Νοσοκομείο Ruber Internacional. 

O Dr Angel Villamor, ειδικός στην τραυματολογία εξήγησε ότι μπήκε μια μεγαλύτερων διαστάσεων πλάκα τιτανίου στον βραχίωνα, με σκοπό να βελτιώσει και να επιταχύνει την συγκόλληση του κόκαλου και ότι οι χρόνοι αποκατάστασης μπορεί να είναι μικρότεροι από αυτούς που είχαν αρχικά υπολογιστεί. 

Από την πλευρά του ο Marc Marquez σε τηλεοπτική συνέντευξή του πριν το χειρουργείο είπε ότι οι γιατροί θα έπρεπε να τον αποτρέψουν από το να συμμετάσχει στην Χερέθ 2, γιατί “εμείς οι οδηγοί δεν βλέπουμε το ρίσκο”, όπως χαρακτηριστικά είπε. “Αν μου είχαν πει ότι η πλάκα μπορεί να σπάσει, δεν θα ανέβαινε σε μια μοτοσυκλέτα των 300 χ.α.ω., στην Χερέθ”, συμπλήρωσε. 

Τώρα περιμένει να γίνει 100% καλά για να επιστρέψει στη δράση, καθώς: “θέλω όταν επιστρέψω να είμαι ο ίδιος και όχι να εξαρτώμαι από την κατάσταση του χεριού. Θα είμαι έτοιμος με το σώμα μου έτοιμο να πάρει τα ίδια ρίσκα. Είναι το DNA μου, ο τρόπος που πάντα αγωνίστηκα για να πάρω ότι έχω”, είπε ο 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. 

 

Επόμενο άρθρο »

Ταχύτερος ο Γιάννης Περιστεράς στο Μπάρι

« Προηγούμενο άρθρο

Brivio: Μαγική κι αξέχαστη χρονιά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα