• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σε προχωρημένες συνομιλίες με την Barni Ducati ο Rabat
Πολύ κοντά στη μετακίνησή του στα WSBK
Νέα 21/12/2020 - 14:13

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 το 2014, Tito Rabat, είχε μια δύσκολη χρονιά φέτος με την ομάδα της Avintia στο MotoGP.

 

Ο Ισπανός δεν κατάφερε στους 14 Αγώνες του 2020 να μπει έστω και μια φορά στη δεκάδα των πρώτων σε κάποιο GP, τερματίζοντας στην 22η θέση της βαθμολογίας.

 

Αυτή είναι η χειρότερή του θέση απ’ όταν ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία.

 

Επιπλέον, παρά το ότι είχε ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Avintia, η ομάδα επέλεξε να βάλει στη θέση του τον Luca Marini.

 

Έτσι η Avintia θα είναι η ομάδα της μεγάλης κατηγορίας με δυο rookies στο γκαράζ της, μιας και δίπλα στον Marini θα είναι ο Enea Bastianini, ο φετινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2.

 

Με την Aprilia να αποφασίζει να δώσει τη θέση του Andrea Iannone είτε στον Bradley Smith, είτε στον Lorenzo Savadori, η μόνη λύση για τον Tito ακούει στο όνομα WSBK.

 

«Οι συνομιλίες με την Barni Racing στα WSBK είναι προχωρημένες και το μόνο που μένει είναι η τελική υπογραφή», έλεγε πρόσφατα άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του Rabat.

 

Αν πέσουν και οι υπογραφές, ο Tito Rabat θα είναι μέλος των οδηγών της Ducati για τα WSBK, μαζί με τους Scott Redding και Michael Ruben Rinaldi στην εργοστασιακή ομάδα και τον Chaz Davies που βρήκε στέγη στην Go Eleven.

 

Η Barni Ducati είχε μια δύσκολη χρονιά φέτος στα WSBK.

 

Η ομάδα ξεκίνησε τη σεζόν με αναβάτη τον Leon Camier, ο οποίος όμως αποδείχτηκε ανέτοιμος μετά τους περσινούς του τραυματισμούς.

 

Έτσι, μετά τον εναρκτήριο Γύρο στο Phillip Island, ο Camier αποχώρησε και έδωσε τη θέση του στον Marco Melandri που είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση μερικές εβδομάδες πιο πριν!

 

Ούτε όμως ο Melandri έμεινε στην ομάδα για πολύ, καθώς μετά από τέσσερεις Γύρους αποχώρησε και αυτός, με την Barni να αλλάζει ανάμεσα στους Samuele Cavalieri και Matteo Ferrari για το υπόλοιπο της σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Θα έχουμε εκπλήξεις και το ’21!

« Προηγούμενο άρθρο

Suzuki: Θα έρθει η ώρα μας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα