• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Schwantz: Όσο πιο πολύ μένει μακριά ο Marc
Τόσο πιο δύσκολο θα είναι να παραμείνει γρήγορος
Νέα 23/12/2020 - 12:57

Ο Kevin Schwantz δεν ξέρει μόνο από Αγώνες Μοτοσυκλέτας σε Παγκόσμιο επίπεδο, γνωρίζει – δυστυχώς – και από τραυματισμούς.

 

Ο Τεξανός μίλησε στο επίσημο site του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τον τραυματισμό του ο Marc Marquez.

 

Ο Ισπανός έχει κάνει ήδη τρία χειρουργεία στο δεξί του χέρι, έχασε όλη τη σεζόν του 2020 και κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα πότε θα επιστρέψει στη σέλα της Honda.

 

«Όταν αγωνιζόμουν πάντα είχα την αίσθηση πως αν σταματούσα για κάποιον λόγο ένα μήνα, θα ήθελα το τριπλάσιο διάστημα για να επιστρέψω στο επίπεδό μου».

 

«Παίρνει χρόνο και όσο περισσότερο μένεις μακριά, τόσο πιο πολύ χρόνο χρειάζεσαι. Ξαφνικά επιστρέφεις και είσαι 5’’ πιο αργός επειδή δεν έχεις συνηθίσει το τι γίνεται στα 300χλμ/ώρα».

 

Είναι ξεκάθαρο πως για τον Kevin Schwantz, ο μεγαλύτερος εχθρός του Marc Marquez είναι ο χρόνος.

 

«Αν υπάρχει, πάντως, κάποιος που μπορεί να επιστρέψει στο προηγούμενο επίπεδό του, αυτός είναι ο Marc. Όμως δεν θα είναι εύκολο», προσθέτει ο Schwantz.

 

«Ποτέ άλλοτε δεν έχει μείνει τόσο πολύ μακριά από τους Αγώνες και ξεκίνησε πολύ νέος. Ο χρόνος είναι μεγάλος κίνδυνος».

 

«Αν χρειαστεί να χάσει άλλη μια χρονιά και να κάνει νέα χειρουργεία, τότε τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα ακόμα και για εκείνον».

Επόμενο άρθρο »

Mir: Βρέθηκα με τον Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Φεύγει ο Rossi, φεύγει και η Monster!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα