• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το νέο Piaggio Beverly 2021 αποκαλύφθηκε στη σελίδα piaggio.com
Νέα Αγοράς 04/01/2021 - 13:34

Eίκοσι χρόνια από την εμφάνιση του μοντέλου πρώτης γενιάς το 2002, το νέο Piaggio Beverly παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα της Piaggio 

 

Δημοφιλές από τη γέννησή του για την ασύγκριτη κομψότητά του, με το πέρασμα του χρόνου έγινε ένα από τα σκούτερ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ιταλία και διαχρονικό best-seller της ελληνικής αγοράς. Το Beverly ανανεώνεται πλήρως και εξελίσσεται, για να γίνει ένα αυθεντικό crossover που ξεχωρίζει στην κατηγορία του, συνδυάζοντας την ευελιξία, τα δυναμικά χαρακτηριστικά και την ευκολία χειρισμού ενός σκούτερ με μεγάλους τροχούς, με την συναρπαστική απόδοση και τις ανέσεις ενός πολυτελούς GT.

Το νέο Piaggio Beverly είναι ιδανικό για κάθε περίσταση, από την αστική μετακίνηση όπου υπερισχύουν η ευελιξία και η ευκολία χειρισμού, μέχρι και τα ταξίδια μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων ακόμα και με συνεπιβάτη, όπου αναδεικνύονται η σταθερότητα, η ισχύς και η μέγιστη άνεση.

Beverly 400 S
Beverly 400 S

 

Η νέα σχεδίαση είναι εμφανώς σπορ. Το μπροστινό μέρος έχει ανασχεδιαστεί πλήρως, ενώ οι πλευρικές επιφάνειες εγκαταλείπουν την απαλή μορφή των προηγούμενων μοντέλων και γίνονται πιο δυναμικές και μυώδεις, οδηγώντας σε ένα πιο λεπτό, με κατεύθυνση προς τα πάνω πίσω μέρος.

Ο προβολέας LED κάνει αισθητή την παρουσία του στο κέντρο του νέου τιμονιού.

Τα φλας και τα φώτα θέσης είναι επίσης τεχνολογίας LED και έχουν τοποθετηθεί στα πλαϊνά της μπροστινής ποδιάς, τονίζοντας τα άκρα της και δημιουργώντας μία φωτεινή «υπογραφή» που κάνει το νέο Beverly άμεσα αναγνωρίσιμο, ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στο πίσω μέρος, η ουρά τελειώνει σε μία πίσω φωτιστική μονάδα LED. H νέα βάση πινακίδας κυκλοφορίας σε στυλ μοτοσυκλέτας, έχει τοποθετηθεί στον τροχό και συμβάλει στην πολύ καθαρή συνολική εικόνα του πίσω μέρους. Οι τροχοί είναι επίσης νέοι, με σπορ σχεδίαση επτά μπράτσων, ενώ και η σέλα έχει ανανεωθεί και διαθέτει διπλό κάλυμμα και διπλή ραφή.

Beverly 400 S
Beverly 400 S

 

Οι δύο νέοι ισχυροί κινητήρες Euro 5 της οικογένειας hpe (High Performance Engine) 300 και 400 κ.εκ. κάνουν το ντεμπούτο τους στο νέο Piaggio Beverly.

Και οι δύο κινητήρες είναι 4-χρονοι, 4-βάλβιδοι, μονοκύλινδροι με υγρόψυξη και ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου. Είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας που κατέβαλε το έμπειρο κέντρο έρευνας και εξέλιξης του Piaggio Group, για την επίτευξη καλύτερης απόδοσης και βελτιωμένης αξιοπιστίας, σε συνδυασμό με μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των μηχανικών θορύβων.

Στον κινητήρα 300 hpe έχει αυξηθεί η ισχύς κατά 23% σε σύγκριση με τον προηγούμενο κινητήρα αυτού του κυβισμού, φτάνοντας στα 19 kW (25,8 CV) στις 8.000 στροφές, με τη μέγιστη ροπή να έχει αυξηθεί κατά 15% και να αγγίζει πλέον τα 26 Nm στις 6.250 στροφές.

Beverly 300
Beverly 300

Ο κινητήρας 400 hpe αντικαθιστά τον προηγούμενο κινητήρα 350. Η διαφορά του δεν έγκειται μόνο στην αύξηση του κυβισμού. Ξεκινώντας από έναν ήδη πολύ αποδοτικό κινητήρα, οι μηχανικοί της Piaggio βελτίωσαν περαιτέρω τη μηχανολογική και θερμοδυναμική απόδοση και μείωσαν ακόμη περισσότερο, τους ήδη χαμηλούς κραδασμούς και το επίσης χαμηλό επίπεδο θορύβου. Το αποτέλεσμα είναι μια αύξηση ισχύος που φτάνει στα 26 kW (35,4 CV) στις 7.500 στροφές, με τη μέγιστη ροπή να αγγίζει τα 37,7 Nm στις 5.500 στροφές, που σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης, μεταφράζονται σε υψηλές επιδόσεις και ελαστικότητα στην οδήγηση.

Beverly 300
Beverly 300

 

Αυτοί οι δύο υπερσύγχρονοι και ισχυροί κινητήρες συνδυάζονται με μια εξαιρετικά αποτελεσματική και προηγμένη αρχιτεκτονική πλαισίου. Το πλαίσιο δύο δοκών με υψηλής αντοχής ατσάλινους σωλήνες και πρεσαριστή μεταλλική πλάκα συνδυάζεται μπροστά με νέο πιρούνι Showa με καλάμια διαμέτρου 35 χιλ. ενώ στο πίσω μέρος, συνεργάζεται με ένα ζεύγος αμορτισέρ διπλής ενέργειας Showa, τα οποία διαθέτουν ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου σε 5 θέσεις.

Χάρη σε αυτή τη μοτοσυκλετιστικού τύπου δομή και τους φαρδύτερους τροχούς από κράμα αλουμινίου (16” μπροστά και 14” πίσω) το νέο Beverly εξασφαλίζει άνεση και κράτημα μοτοσυκλέτας, διατηρώντας παράλληλα, μεγάλη ευελιξία και ευκολία χειρισμού. Η έκδοση 400 hpe υιοθετεί επίσης, φαρδύτερα ελαστικά (120/70 αντί 110/70 μπροστά και 150/70 αντί 140/70 πίσω), εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες. Η έκδοση 400 hpe διακρίνεται επίσης από το διπλό τελικό της εξάτμισης και το παρμπρίζ που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.

 

Το Piaggio Beverly αναβαθμίζεται και σε ό,τι αφορά τον τεχνολογικό εξοπλισμό. Έχει εφοδιαστεί με σύστημα keyless, οπότε μπορεί να ενεργοποιηθεί χωρίς το συμβατικό κλειδί. Είναι ένα σύστημα που απλοποιεί την ανάφλεξη, το άνοιγμα της σέλας και της τάπας του ρεζερβουάρ καυσίμου, καθώς και το κλείδωμα του τιμονιού, καθώς όλες αυτές οι ενέργειες μπορούν να γίνουν, χωρίς να βγει το κλειδί από την τσέπη του αναβάτη.

Νέα είναι και η πλήρως ψηφιακή LCD οθόνη οργάνων 5.5”, ενώ στο τιμόνι έχουν τοποθετηθεί νέα χειριστήρια, με εργονομικό σχεδιασμό. Ο εξοπλισμός ολοκληρώνεται με το σύστημα συνδεσιμότητας PIAGGIO MIA - στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης 400 hpe - που επιτρέπει τη σύνδεση smartphone στο ηλεκτρονικό σύστημα του Beverly μέσω Bluetooth, παρέχοντας αποκλειστικές λειτουργίες, για μια πιο απολαυστική και διασκεδαστική εμπειρία οδήγησης.

 

Δύο ξεχωριστές φιλοσοφίες συνυπάρχουν στο νέο Piaggio Beverly: από τη μια είναι η κομψότητα και η εκλεπτυσμένη σχεδίαση που εκφράζονται από το Beverly, και από την άλλη, η πιο δυναμική, σπορ φιλοσοφία που εκφράζεται από το Beverly S.

Το Piaggio Beverly θα διατίθεται σε μια σειρά κομψών γυαλιστερών χρωμάτων, όπως το λευκό Bianco Luna και τα ολοκαίνουρια μπλε Blu Oxigen και γκρι Grigio Cloud. Αυτά τα χρώματα συνδυάζονται με ανοικτόχρωμα, μεταλλικά φινιρίσματα, σκούρα καφέ σέλα και τροχούς σε ανοιχτή γκρι απόχρωση.

Το Piaggio Beverly S ξεχωρίζει, κυρίως από τα σπορ ματ φινιρίσματα σε γκρι του γραφίτη. Διαθέσιμα θα είναι τρία αποκλειστικά χρώματα: ασημί Argento Cometa, μαύρο Nero Tempesta, τα οποία είναι ματ, και το αυθεντικό, φουτουριστικό και γυαλιστερό πορτοκαλί Arancio Sunset. Η έκδοση S διαθέτει νέα, δύο υλικών μαύρη σέλα και σκούρους γκρι τροχούς.

 

Επόμενο άρθρο »

Τρεις σημαντικές βραβεύσεις για την Kymco!

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα 2021 SΗΟΕΙ Panorama TC-5 / TC-8 - ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ - Moto fashion & accessories

Χορηγοί