• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrux, απολαυστικός όπως πάντα!
«Ανέβηκα σε KTM τρεις φορές… με σβηστή μηχανή!»
Νέα 04/01/2021 - 13:15

Ο Danilo Petrucci είναι ένας από τους πιο ανοιχτόκαρδους και με αίσθηση του χιούμορ αναβάτες στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Απολαυστικός μέσα και έξω από τις πίστες, ο Petrux έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο Γερμανικό Speedweek λέγοντας πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.

 

Ο Ιταλός υπέγραψε με την ΚΤΜ στα μέσα του περασμένου Ιουνίου και αυτό ήταν εφικτό και χάρη στη σωστή στάση που κράτησε ο Gigi DallIgna.

 

«Πρώτα απ’ όλα θέλω και πάλι να ευχαριστήσω τον Gigi που μου είπε από νωρίς πως πρέπει να ψάξω να βρω καινούργια ομάδα».

 

«Αυτό ήταν σημαντικό διότι ξεκίνησα νωρίς τις συνομιλίες και βρήκα αμέσως ομάδα. Η απόφαση της Ducati ευνόησε και τις δύο πλευρές και γι’ αυτό φεύγω έχοντας καλές σχέσεις με όλους».

 

Εκ του αποτελέσματος, η υπογραφή του με την KTM αποδείχθηκε μια πανέξυπνη επιλογή και σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται «πισωγύρισμα», όπως θα ήταν τα προηγούμενα χρόνια.

 

«Πάντα ήθελα να αγωνιστώ με ΚΤΜ! Τώρα μπορώ να αποκαλύψω ότι μόνο από το συγκεκριμένο εργοστάσιο έχω αγοράσει μοτοσυκλέτες για μένα!»

 

«Πάντα θαύμαζα αυτά που κάνουν και το γεγονός ότι κερδίζουν σε όποιο Πρωτάθλημα κι αν έχουν πάρει μέρος».

 

«Φυσικά θα ήθελα να έρθω λόγω της αξίας μου και όχι των μεταγραφικών εξελίξεων, αλλά ως επαγγελματίας οδηγός πρέπει να αρπάζεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται».

 

Προφανώς λόγω του συμβολαίου του με την Ducati που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου, ο Petrux δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει τη νέα του μοτοσυκλέτα.

 

Όμως «…ανέβηκα πάνω στη μοτοσυκλέτα τρεις φορές! Κρίμα που ο κινητήρας ήταν σβηστός! Μπήκα και στην αεροσήραγγα στην Κολωνία, ενώ ετοιμάσαμε και τη θέση οδήγησης για μένα».

 

Στη συνέχεια μίλησε για όταν επισκέφτηκε το καλοκαίρι του 2020 – για πρώτη φορά – το Αυστριακό εργοστάσιο.

 

«Ήταν πολύ εντυπωσιακό! Με καλωσόρισαν θερμά και είδα όλο το Αγωνιστικό τους Τμήμα. Ήταν σαν μπουτίκ πραγματικά!»

 

«Ποτέ μου δεν έχω δει κάτι παρόμοιο! Με άφησαν να δω τα πάντα… τα μοτέρ, τις μοτοσυκλέτες. Ήταν εντυπωσιακό. Μια αξέχαστη ημέρα».

 

Και τέλος μίλησε για την τελική συμφωνία με το εργοστάσιο.

 

«Θα το θυμάμαι πάντα γιατί όταν αποχαιρετιστήκαμε δώσαμε συμβολικά τα χέρια και ευχηθήκαμε ο ένας στον άλλο να έχουμε μια καλή χρονιά μαζί».

 

«Το απόγευμα πήγαμε στο γραφείο του Pit και ένοιωθα συνέχεια άνετα. Μετά από πολύ καιρό είχα βρει και πάλι ανθρώπους που εμπιστεύονταν τις ικανότητές μου».

Επόμενο άρθρο »

O Mir o οδηγός έκπληξη του 2020

« Προηγούμενο άρθρο

Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Gresini

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα