• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Ο Martin έχει ταλέντο!
Μπορεί να προσαρμοστεί καλά στο MotoGP
Νέα 04/01/2021 - 15:28

Ο Jorge Martin θα είναι ένας από τους Rookies στη μεγάλη κατηγορία το 2021, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Pramac και με μοτοσυκλέτα της Ducati.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3 το 2018 τερμάτισε στην 5η θέση το 2020 στην κατηγορία της Moto2, με τον ίδιο να χάνει πολύτιμο έδαφος στη μάχη για τον Τίτλο στο Misano.

 

Ήταν τότε που διεγνώσθη θετικός στον Covid-19 και αναγκάστηκε να χάσει το διπλό Αγώνα που έγινε εκεί, ουσιαστικά εκμηδενίζοντας τις πιθανότητές του να παλέψει για τον Τίτλο.

 

Τη νέα χρονιά θα κάνει την πρώτη του παρουσία στη μεγάλη κατηγορία, μαζί με τους (επίσης νεοφερμένους) Enea Bastianini και Luca Marini.

 

Ο Martin θα είναι ομόσταυλος του Johann Zarco στην Pramac, με τον Γάλλο να τον ρωτούν τη γνώμη του για τον Ισπανό.

 

«Νομίζω θα προσαρμοστεί καλά στην κατηγορία. Έχει ταλέντο», είπε για τον Martin ο Zarco και συνέχισε:

 

«Είδα πως οδηγούσε στην Moto2 και νομίζω θα προσαρμοστεί καλά. Θα τον βοηθήσει και η ομάδα που έχει Ισπανικό γκρουπ, οπότε θα νοιώσει αμέσως καλά».

 

Τόσο ο Zarco, όσο και ο Martin, θα έχουν εργοστασιακές μοτοσυκλέτες της Ducati τη νέα σεζόν, με τον Γάλλο να είναι βέβαιος ότι θα τα πάει πολύ καλά με τη νέα του μοτοσυκλέτα.

 

«Θα έχω μια μοτοσυκλέτα εξελιγμένη, κάτι ανάμεσα στην 2019 και τη 2020. Τεχνικά δεν μπορώ να πω ποια θα είναι η διαφορά, αλλά σίγουρα είναι καλύτερη».

 

«Ο τρόπος που τελείωσε τη χρονιά πέρυσι ο Miller με κάνει αισιόδοξο ότι θα τα πάω καλά με αυτή που είναι μια εξελιγμένη έκδοση αυτής που είχα το 2020».

Επόμενο άρθρο »

Video: Οι ευχές του Rossi για το ‘21

« Προηγούμενο άρθρο

O Mir o οδηγός έκπληξη του 2020

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα