• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Test: Περιμένουν το «πράσινο φως»
Από την κυβέρνηση της Μαλαισίας
Νέα 05/01/2021 - 11:50

Τα πλάνα και οι προετοιμασίες για το πρώτο χειμερινό τεστ της φετινής σεζόν, στην πίστα της Sepang τον Φλεβάρη, συνεχίζονται κανονικά.

 

Ωστόσο, οι άνθρωποι της πίστας δεν έχουν πάρει ακόμα το «πράσινο» φως από την κυβέρνηση της Μαλαισίας για τη διεξαγωγή των δοκιμών.

 

Αυτές έχουν προγραμματιστεί το τριήμερο από τις 19 Φεβρουαρίου και θα είναι η πρώτη φορά εδώ και μήνες που το MotoGP θα βρεθεί σε πίστα εκτός Ευρώπης.

 

Πάντως για την ώρα η Μαλαισία κρατά κλειστά τα σύνορά της και απαιτεί – σε όσους τελικά δίνεται ειδική άδεια να εισέλθουν – να μπουν σε καραντίνα.

 

Έτσι θα απαιτηθεί ειδική άδεια από τη χώρα για να εισέλθουν μηχανικοί, ομάδες και οδηγοί του MotoGP στη χώρα για τις επίσημες δοκιμές του Φεβρουαρίου.

 

Για να δοθεί μια τέτοια άδεια θα πρέπει όλο το προσωπικό που θα ταξιδέψει στην Μαλαισία να έχει υποχρεωτικά αρνητικό τεστ για Covid-19.

 

Από την άλλη αυτό δεν θα είναι αρκετό και για να πειστεί και η κυβέρνηση της Μαλαισίας, θα ισχύσουν αυστηρά μέτρα απομόνωσης όλων των συμμετεχόντων στο τεστ.

 

Τα ίδια πρωτόκολλα ασφαλείας θα ισχύουν και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Petronas Yamaha, η οποία θα γίνει στην πίστα λίγες ώρες πριν την έναρξη των δοκιμών.

 

Δυστυχώς δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε δημοσιογράφους στην παρουσίαση της ομάδας, με τη μεγάλη ατραξιόν φυσικά να είναι ο Valentino Rossi.

 

Μετά την Sepang, οι ομάδες και οι αναβάτες θα έχουν ένα δεύτερο και τελευταίο τεστ στις 10-12 Μαρτίου, πριν την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν στο Qatar.

 

Το τεστ θα γίνει στο Qatar, εκεί όπου – καλώς εχόντων – των πραγμάτων θα γίνει η εκκίνηση της σεζόν 2021 στις 28 Μαρτίου.

Επόμενο άρθρο »

Battistella: Ο Dovi δεν ενδιαφέρεται να τρέξει για 2-3 Αγώνες

« Προηγούμενο άρθρο

[Video] Espargaro: Είμαι έτοιμος να κλάψω!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα