• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha-Ducati-Honda θα κάνουν online παρουσιάσεις
Για τα χρώματα του 2021
Νέα 13/01/2021 - 13:53

Μετά τα χτεσινά νέα πως οι δοκιμές στην Μαλαισία δεν θα γίνουν φέτος, λόγω του Covid-19, οι ομάδες αρχίζουν να διαφοροποιούν τα πλάνα τους για τις παρουσιάσεις.

 

Πιο συγκεκριμένα, τόσο η Yamaha όσο και η Ducati με την Honda, θα κάνουν online τα events στα οποία θα παρουσιάσουν τους οδηγούς τους και τα χρώματα για το ’21.

 

Η Yamaha θα ξεκινήσει την μετά Rossi εποχή της στις 15 Φεβρουαρίου, με τον Fabio Quartararo να ντύνεται στα μπλε, δίπλα στον Maverick Vinales.

 

Η παρουσίαση του εργοστασίου θα μεταδοθεί online τόσο από το website τους, όσο και από τα κανάλια τους στα social media.

 

Ακόμα δεν είναι τελικό, αλλά φαίνεται πως η Ducati έχει καταλήξει και θα κάνει την παρουσίασή της – online πάντα – στις 9 Φεβρουαρίου.

 

Τότε θα δούμε το καινούργιο δίδυμο της ομάδας, τον Jack Miller και τον Francesco Bagnaia που θα παρουσιάσουν τη νέα Desmosedici του 2021.

 

Προς τα μέσα Φεβρουαρίου προσανατολίζεται και η Honda για τη δική της online παρουσίαση, αν και ακόμα δεν έχει οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία.

 

Εκεί ενδεχομένως να μάθουμε και νεότερα για την πορεία της ανάρρωσης του Marc Marquez, ενώ στο πλάι του θα είναι ο Pol Espargaro.

Επόμενο άρθρο »

«Έβλεπα τον Fausto από το παράθυρο!»

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar 2021: Ειδική 9

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα