• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Beirer: Ξέρω τι χρειάζεται ο Petrucci!
Και θα του το δώσουμε!
Νέα 13/01/2021 - 16:22

Ο Pit Beirer της KTM έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο Γερμανικό SpeedWeek, αναφερόμενος σε έναν αναβάτη στον οποίο πιστεύει πολύ.

 

Πρόκειται για τον Danilo Petrucci που το Αυστριακό εργοστάσιο πήρε από την Ducati και ο Beirer παρουσιάζεται βέβαιος ότι μαζί τους ο Petrux θα βρει πρόσφορο έδαφος.

 

Πρόσφορο έδαφος ώστε να εκπληρώσει τους στόχους του και τους στόχους της ΚΤΜ.

 

«Τον ξέρω καλά τον Danilo και ξέρω ότι χρειάζεται ένα κατάλληλο περιβάλλον για να νοιώσει άνετα και να αποδώσει. Θα του το προσφέρουμε».

 

Με τα λόγια αυτά δεν αποκλείεται να αφήνει αιχμές και προς την Ducati, λέγοντας ουσιαστικά ότι ο Danilo δεν βρήκε αυτό που έψαχνε στους κόκκινους.

 

«Έχει κερδίσει ήδη δυο Grand Prix και δεν μπορεί να καταφέρει κάτι τέτοιο κάποιος τυχαίος. Πρέπει να έχεις μεγάλο ταλέντο για να τα καταφέρεις και τώρα εμείς πρέπει να βγάλουμε προς τα έξω το ταλέντο του».

 

Η φετινή χρονιά θα είναι η χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας η KTM θα πρέπει να επιβεβαιώσει στις πίστες τη δυναμική που έδειξε πέρυσι.

 

«Πλέον έχουμε μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα και θα δουλέψουμε πάνω στον Danilo, ο οποίος μαζί με τους άλλους αναβάτες μας θα έρθει στο Αθλητικό μας Κέντρο στο Thalgau. Αυτό και μόνο θα βοηθήσει πολύ τον Danilo».

 

«Θέλουμε να τον φροντίσουμε και να τον προσέξουμε και όχι να τον στείλουμε στον Αγώνα στις 2 και στις 3 να τον ρωτάμε γιατί δεν τα πήγε καλά».

 

«Ξέρουμε ότι είναι οι λεπτομέρειες που μετράνε και όχι αποκλειστικά και μόνο η μοτοσυκλέτα. Ξέρουμε ότι ακόμα και με την καλύτερη μοτοσυκλέτα ένας κορυφαίος οδηγός μπορεί να μην τα καταφέρει».

Επόμενο άρθρο »

Το GP του Qatar αλλάζει ημερομηνία;

« Προηγούμενο άρθρο

«Έβλεπα τον Fausto από το παράθυρο!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα