• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η πίεση στην Michelin τώρα!
Πρέπει να ετοιμάσουν περισσότερα ελαστικά!
Νέα 15/01/2021 - 14:45

Η χτεσινή συνάντηση της Dorna με τις Ενώσεις Κατασκευαστών και Ομάδων μας έδωσαν την τελική μορφή που θα έχουν οι φετινές χειμερινές δοκιμές.

 

Οι τρεις μέρες στην Sepang χάθηκαν, ωστόσο κατά τα 2/3 θα αναπληρωθούν στο Qatar, αφού στην πίστα της Losail θα γίνουν πέντε ημέρες δοκιμών φέτος.

 

Στην ουσία θα είναι έξι, ωστόσο την πρώτη ημέρα (5 Μαρτίου) στην πίστα θα είναι μόνο οι δοκιμαστές των εργοστασίων και οι rookies της μεγάλης κατηγορίας.

 

Από εκεί και πέρα, όλοι οι οδηγοί της κατηγορίας θα μπουν στην πίστα στις 06 και 07 Μαρτίου, ενώ θα επιστρέψουν για το τελευταίο τριήμερο δοκιμών στις 10-12 του ίδιου μήνα.

 

Το θέμα συζητήθηκε εκτενώς τη χτεσινή ημέρα, καθώς προέκυψε κι ένα πρόβλημα με την Michelin, η οποία καλείται να ανταπεξέλθει στην αλλαγή αυτή.

 

Στην αρχή οι άνθρωποι της Γαλλικής εταιρείας ξεκαθάρισαν ότι δεν θα έχουν αρκετά ελαστικά για όλους, ωστόσο στη συνέχεια ήταν περισσότερο διαλλακτικοί.

 

Οι συζητήσεις συνεχίζονται ώστε να βρεθεί λύση και να μπορεί και η εταιρεία να έχει αρκετά ελαστικά για τα νέα δεδομένα.

Επόμενο άρθρο »

Dakar 2021: Έχασε τη ζωή του ο 52χρονος Cherpin

« Προηγούμενο άρθρο

Η απάντηση του Dall’Igna στον Dovi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα