• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Martin: Πρέπει να γυμναστώ για το MotoGP!
Νέα 20/01/2021 - 12:32

Χωρίς τη δυνατότητα – για την ώρα τουλάχιστον – να κάνει κάποιες επίσημες δοκιμές με τη νέα του μοτοσυκλέτα, ο Jorge Martin έχει βρει άλλους τρόπους για να προετοιμάζεται.

 

Πρόσφατα βρέθηκε στην πίστα της Cartagena με μια Ducati Panigale V4S, ενώ αυτή την εβδομάδα θα κάνει προπόνηση στην πίστα της Almeria.

 

«Οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν φανταστικές! Ποτέ δεν είχα οδηγήσει μια Superbike! Η μοτοσυκλέτα της Moto2 ήταν ό,τι πιο δυνατό είχα οδηγήσει», σχολίαζε ο Martin.

 

«Ευχαριστώ την Ducati που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Μετά από τρεις ημέρες διαχειρίζομαι τη δύναμή της, αλλά τώρα θέλω να δω και τη φθορά στα ελαστικά».

 

«Με αυτή αλλάζω πιο πολύ τις γραμμές μου, σε σχέση με την Moto2. Τώρα πρέπει να φρενάρω πολύ πιο δυνατά και όρθιος. Μετά πρέπει να στρίψεις γρήγορα και τέρμα γκάζι καθώς σηκώνεις τη μοτοσυκλέτα».

 

«Βέβαια μετά από δυο μήνες που δεν είχα οδηγήσει μοτοσυκλέτα ήταν δύσκολο. Κουνιέται πολύ και δεν υπάρχει χρόνος να ξεκουραστείς, όπως στην Moto2».

 

«Άρα πρέπει να γυμναστώ για να είμαι έτοιμος για το MotoGP

 

Ο Jorge Martin είχε ως στόχο του να πάρει τον Τίτλο στη μεσαία κατηγορία, προτού ανέβει στη μεγάλη, ωστόσο έχασε έδαφος πέρυσι όταν βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

 

Αναγκάστηκε να χάσει όμως τους δυο Αγώνες στο Misano και τελικά τερμάτισε 5ος στη βαθμολογία της κατηγορίας.

 

«Κρίμα… ήμουν ένας από τους πιο δυνατούς αναβάτες, αλλά έχασα την ευκαιρία να παλέψω για τον Τίτλο λόγω του Covid-19», πρόσθεσε ο Martin.

Επόμενο άρθρο »

Baldassarri: Λίγο έλειψε να τα παρατήσω!!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Ένα δέκατο στο γύρο;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα