• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Στην Ducati δεν θα λείψει ο Dovi!
Αν δουλέψουμε σωστά!
Νέα 21/01/2021 - 12:07

Αυτές τις ημέρες κάποιοι από τους οδηγούς των Superbikes κάνουν δοκιμές στην Jerez και μαζί τους είναι ορισμένοι οδηγοί από τo MotoGP.

 

Ένας από αυτούς είναι και ο Johann Zarco, ο οποίος βρίσκεται στην πίστα όχι με την πρωτότυπη μοτοσυκλέτα της Ducati, αλλά με μια Panigale V4S.

 

«Είμαι χαρούμενος που μου δίνεται αυτή η δυνατότητα», έλεγε ο Γάλλος, που είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί αυτές τις δύο ημέρες στην Ισπανική πίστα.

 

«Για μένα αυτό το τεστ θα είναι για να ανακτήσω την εμπιστοσύνη μου μετά από τόσους μήνες μακριά από μοτοσυκλέτα».

 

«Είχα προγραμματίσει κι ένα άλλο τεστ για τις αρχές Φεβρουαρίου, αλλά δυστυχώς ακυρώθηκε. Έτσι πρέπει να εκμεταλλευτώ αυτές τις δύο ημέρες εδώ».

 

«Το θέμα είναι να είναι καλός και ο καιρός, διότι αν βρέξει δεν θα μπω στην πίστα. Δεν θα πάρω ρίσκα. Δεν έχω και άλλη μοτοσυκλέτα άλλωστε».

 

Μιλώντας για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, την Pramac, ο Γάλλος τόνισε:

 

«Θέλω να είμαι στο ίδιο επίπεδο με τον Jack, να παλεύω δηλαδή για βάθρα και νίκες. Πέρυσι είδαμε πολλούς να ανεβαίνουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου».

 

«Εγώ είμαι βέβαιος πως μπορώ να κερδίσω με την Pramac».

 

Σημείο αναφοράς του, όπως ξεκαθάρισε, θα είναι ο Andrea Dovizioso: «Με όλα όσα πετύχει είναι ένα το καλύτερο παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσεις».

 

«Τα είχε όλα υπό έλεγχο και σίγουρα αποτελεί σημείο αναφοράς. Αν θα λείψει από την Ducati; Ελπίζω όχι, διότι αυτό θα σημαίνει πως δουλεύουμε σωστά».

Επόμενο άρθρο »

Επίσημα στους Αγώνες Αντοχής με Suzuki ο Guintoli!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Bradl καλύτερος του Dovizioso!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα