• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoE: Αποχωρεί η Marc VDS!
Νέα 22/01/2021 - 10:49

Η ομάδα της Marc VDS ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ηλεκτρικών Μοτοσυκλετών (MotoE) το 2021.

 

Τις δύο προηγούμενες χρονιές η ομάδα είχε ως αναβάτη της τον Mike di Meglio, ο οποίος έχει μία νίκη, τέσσερα βάθρα και καλύτερη θέση στη βαθμολογία την 4η.

 

Ο Γάλλος είχε συμφωνήσει να συνεχίσει και φέτος στην MotoE, ωστόσο το φετινό Ημερολόγιο Αγώνων συμπίπτει με άλλες δικές του υποχρεώσεις.

 

Ο Di Meglio συμμετάσχει και στο Πρωτάθλημα Αντοχής με την TSR Honda, οπότε δεν θα μπορούσε να είναι σε όλους τους Αγώνες της MotoE.

 

Ο ιδιοκτήτης της Marc VDS, ο Marc Van Der Straten, δήλωσε πως αυτό τους άλλαξε τελείως το σχεδιασμό για φέτος κι έτσι αποφάσισε η ομάδα του να αποχωρήσει.

 

«Αν και με λυπεί που θα αφήσω αυτό το πρωτοποριακό Πρωτάθλημα, πρέπει να είμαι σωστός στις αρχές και στις ανταγωνιστικές αξίες της ομάδας», σχολίασε.

 

«Επενδύσαμε χρόνο και χρήμα στον Mike de Meglio έτσι ώστε μαζί να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα».

 

«Αυτό όμως με το Ημερολόγιο Αγώνων μας άλλαξε τελείως όλο το σχεδιασμό. Δεδομένου ότι ο χρόνος είναι λίγος μέχρι την εκκίνηση, αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε».

 

Το Πρωτάθλημα της MotoE αναμένεται να ξεκινήσει κατά τη διάρκεια του Grand Prix στην Jerez, στις αρχές Μαΐου.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Τεστ άνευ ουσίας στην Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: Πότε θα γίνει η φετινή παρουσίαση της ομάδας;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα