• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pirro: Η Honda μπορεί να ακολουθήσει την Ducati!
Φτιάχνοντας μια μοτοσυκλέτα για όλους!
Νέα 22/01/2021 - 14:18

Ο Michele Pirro βρέθηκε πριν από μερικά 24ωρα στην πίστα της Jerez, στην Ισπανία, όπου και έκανε μερικούς γύρους με την SBK μοτοσυκλέτα της Ducati.

 

Παράλληλα μπήκε στην πίστα και με μια Panigale V4S, την οποία είχε στη διάθεσή του και ο Johann Zarco ο οποίος επίσης βρέθηκε στην Ισπανία.

 

«Κατάφερα να κάνω 40 γύρους», είπε o Pirro, που μαζί με τον Zarco ήταν από τους ελάχιστους που βγήκα τελικά στην πίστα, μιας και η βροχή χάλασε τα σχέδια στους περισσότερους.

 

«Η street έκδοση της Panigale είναι μια γρήγορη μοτοσυκλέτα που σου επιτρέπει να το διασκεδάζεις αλλά και να πιέζεις δυνατά».

 

«Δεν χωρά αμφιβολία ότι ένας ερασιτέχνης θα νοιώσει σαν οδηγός MotoGP πάνω της! Είναι μια μοτοσυκλέτα που σου επιτρέπει να εκφραστείς στο υψηλότερο επίπεδο».

 

Στην Jerez ήταν και η RC213V της Honda, την οποία οδήγησε ο Stefan Bradl. Ο Pirro μίλησε και για το αντίπαλο εργοστάσιο, λέγοντας:

 

«Παρά την απουσία του Marquez δουλεύουν, αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Ήταν ενδιαφέρον και χρήσιμο που είδαμε τη μοτοσυκλέτα τους στην πίστα».

 

Η απουσία του Marquez και το παράδειγμα του 2020, δεν αποκλείεται να έχει ωθήσει την Honda στο να εξελίξει μια μοτοσυκλέτα που θα οδηγείται από όλους τους αναβάτες της.

 

«Η Ducati ξεκίνησε αυτή τη φιλοσοφία πριν από μερικά χρόνια και ίσως η Honda να κάνει το ίδιο τώρα. Αυτό δεν σημαίνει κάτι για τον Marquez».

 

«Δεν θα τον περιορίζει. Το αντίθετο μάλιστα, θα τον βοηθάει ώστε να μην είναι στο όριο σε κάποιες περιπτώσεις».

 

«Φυσικά ο καλύτερος αναβάτης κάνει τη διαφορά, αλλά αν έχει και μια περισσότερο ισορροπημένη μοτοσυκλέτα, τότε έχει και μεγαλύτερο περιθώριο».

Επόμενο άρθρο »

Διπλός Αγώνας στο Qatar, επιστρέφει το Portimao!

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτο: Η νέα RC213V στην Jerez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα