• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pirro: Ο Dovi εγκατέλειψε μια οικογένεια
Θα του λείψουμε περισσότερο απ’ ότι αυτός σ’ εμάς!
Νέα 25/01/2021 - 14:55

Πριν από μερικές ημέρες ο Michele Pirro βρέθηκε στην πίστα της Jerez για να κάνει μερικούς γύρους τόσο με μοτοσυκλέτα παραγωγής της Ducati, όσο και με την Panigale V4R.

 

Εκεί μίλησε με απεσταλμένο του Ιταλικού gpone.com, αναφερόμενος στη νέα χρονιά που ξεκινά, αλλά και στον Andrea Dovizioso και το διαζύγιό του με τους κόκκινους.

 

«Λόγω του παγώματος δεν θα είναι εύκολο να κάνουμε ορισμένες αλλαγές, όμως σίγουρα θα φέρουμε κάποια νέα πράγματα στις πίστες».

 

«Οι μοτοσυκλέτες έχουν φτάσει πλέον σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο και αν κάνεις ένα βήμα μπροστά χωρίς να είναι απαραίτητο, διακινδυνεύεις να πας τρία πίσω!»

 

«Δεν είναι εύκολο να βρεις ακόμα και το ένα δέκατο. Όμως στην Ducati είμαστε οι μόνοι που πάμε μπροστά, σε αντίθεση με την Honda ή την Yamaha που έχουν κάνει πισωγυρίσματα».


«Η Ducati είναι η πιο ισορροπημένη μοτοσυκλέτα. Δείτε τα αποτελέσματα πέρυσι. Σε όλους τους Αγώνες, πλην της Aragon 2, πάντα μια Ducati πάλευε για βάθρο ή νίκη».

 

Κι όμως οι περισσότεροι θεωρούν την Suzuki ως την πιο ολοκληρωμένη και ισορροπημένη μοτοσυκλέτα, που κέρδισε άλλωστε και τον Τίτλο.

 

«Ναι είναι μια ισορροπημένη μοτοσυκλέτα με δύο εξαιρετικούς αναβάτες που είναι ικανοί γρήγορα να βρουν την απαιτούμενη ισορροπία».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Andrea Dovizioso.

 

«Ο Dovi δυσκολεύτηκε πολύ το 2020. Όπως είπε και ο Gigi, όλες οι ιστορίες έχουν ένα τέλος. Λυπάμαι, μιας και είμαστε φίλοι. Υπήρξαν στιγμές που ο Dovi έλεγε το ένα και ο Gigi το άλλο».

 

«Για μένα πάντως περισσότερο στον Andrea θα λείψει η Ducati και όχι το αντίθετο. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μεγαλώναμε τόσο σε 4 χρόνια, οπότε του βγάζω το καπέλο για τη δουλειά του».

 

«Χωρίς την Ducati νομίζω ότι θα του ήταν δύσκολο να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Ήταν μια δεύτερη οικογένεια γι’ αυτόν η Ducati».

Επόμενο άρθρο »

Συγκρατημένη αισιοδοξία για Gresini

« Προηγούμενο άρθρο

Ασκήσεις ισορροπίας για τον Stoner!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα