• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η συμβουλή του Dovizioso στον Bagnaia!
Νέα 27/01/2021 - 12:53

Ο Franscesco Bagnaia θα είναι ο ένας από τους δύο εργοστασιακούς οδηγούς της ομάδας της Ducati στη μεγάλη κατηγορία για το 2021.

 

Μια ομάδα που την ξέρει καλά ο αποχωρήσας Andrea Dovizioso, ο οποίος με τα κόκκινα χρώματα είχε βγει δεύτερος το 2017, το 2018 και το 2019.

 

Ο Dovi πιστεύει ο διάδοχός του στο γκαράζ της Ducati, ο Pecco Bagnaia, θα πρέπει να καταλάβει σε τι οφείλεται η αστάθεια στα αποτελέσματά του.

 

Μιλώντας στην Gazzetta Dello Sport, ο Dovi σημείωσε:

 

«Κάποιες φορές πέρυσι ήταν πολύ γρήγορος, άρα η δυναμική υπάρχει. Είναι εκεί. Πρέπει όμως να καταλάβει γιατί ορισμένες φορές ήταν γρήγορες και άλλες όχι».

 

Ο Pecco Bagnaia κατέκτησε τον Τίτλο στην κατηγορία της Moto2, το 2018, προτού αποφασίσει να κάνει το βήμα και να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία.

 

Πέρυσι ξεκίνησε καλά τη χρονιά, ωστόσο στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό του στον δεύτερο Αγώνα της Jerez, πάνω που άρχιζε να δείχνει το καλό του πρόσωπο.

 

Έμεινε εκτός σε τρία συνεχόμενα Grand Prix, για να επιστρέψει στο Misano και να κλέψει την παράσταση, ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών!

 

Ήταν το πρώτο του βάθρο στη μεγάλη κατηγορία, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον Ιταλό.

 

Είχε πέντε εγκαταλείψεις στους επόμενους οχτώ Αγώνες και μόνο μία φορά σε όλο αυτό το διάστημα κατάφερε να τερματίσει μέσα στους πρώτους δέκα (6ος – Καταλονία).

Επόμενο άρθρο »

O Lorenzo μιλά για το μέλλον του, για την Yamaha, τον Rossi και την Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Στην Πρωταθλήτρια AC Racing και το 2021 ο Βασίλης Παντελεάκης!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα