• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστρέφει στο paddock ο Yonny Hernandez!
Όλο το grid της MotoE για το 2021
Νέα 05/02/2021 - 16:22

Όλες οι θέσεις – πλην μίας – για το Πρωτάθλημα της MotoE έχουν πλέον επιβεβαιωθεί, με τους οργανωτές να δίνουν στη δημοσιότητα και τη λίστα των οδηγών.

 

Ο Πρωταθλητής Jordi Torres θα συνεχίσει με την ομάδα του Pons, η οποία και θα έχει από φέτος δύο οδηγούς στο γκαράζ της.

 

Αυτός που θα πάρει θέση δίπλα στον Ισπανό, είναι και ο μόνος αναβάτης που λείπει από τη λίστα των 18 οδηγών που θα διεκδικήσουν τον Τίτλο στην MotoE φέτος.

 

Ο Πρωταθλητής του 2019 και δεύτερος πέρυσι στη βαθμολογία Matteo Ferrari θα συνεχίσει με την ομάδα του Gresini για τρίτη χρονιά.

 

Ο Aegert συνεχίζει με την Dynavolt Intact, ενώ ένας άλλος οδηγός που πήρε νίκη πέρυσι, ο Eric Granado, αλλάζει ομάδα και από την Avintia πάει στην One Energy  Racing.

 

Στην MotoE θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και οι Alessandro Zaccone (Pramac) Mattia Casadei (SIC58), Lukas Tulovic (Tech3), Maria Herrera (Aspar) και Xavi Cardelus (Avintia).

 

Αυτός που ξεχωρίζει από τους rookies φέτος είναι ο Yonny Hernandez, με τον πρώην αναβάτη στο MotoGP να επιστρέφει στο paddock!

 

Μάλιστα ο Κολομβιανός θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Pramac, με την οποία αγωνίστηκε και στη μεγάλη κατηγορία το 2014 και το 2015.

 

Από την SSP των WSBK, ο Hikari Okubo θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην MotoE με την ομάδα του Ajo, ενώ οι Miquel Pons και Kevin Zannoni θα είναι οι νέοι οδηγοί της LCR.

 

Ο Fermin Aldeguer θα είναι ο νέος ομόσταυλος της Maria Herrera στην ομάδα του Aspar, ενώ ο Andrea Mantovani θα είναι ο ομόσταυλος του Ferrari στην ομάδα του Gresini.

 

Ο Corentin Perolari θα είναι ομόσταυλος του Tulovic στην Tech3, ενώ ο Πορτογάλος Andre Pires βρήκε στέγη στην ομάδα της Avintia.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP στα Social Media!

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Από την Cartagena στο Misano!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα