• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φωτιά στην πίστα Termas de Rio Hondo
Μεγάλη καταστροφή στην πίστα της Αργεντινής
Νέα 06/02/2021 - 17:29

Η φωτιά ξέσπασε – από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – στο χώρο των VIP στην πίστα της Αργεντινής που φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια το MotoGP της χώρας. Η φωτιά πέρασε στην αίθουσα του τύπου και κατέστρεψε και τις καμπίνες τηλεοπτικής μετάδοσης του Αγώνα, που βρίσκονται σε άμεση επαφή με την αίθουσα τύπου. Αυτό ένα όροφο πάνω από τα πολύ ψηλά γκαράζ της πίστας που βρίσκονται ακριβώς από κάτω, αλλά φαίνεται σε πρώτη εκτίμηση ότι δεν έχουν πάθει μεγάλες ζημιές. Επίσης το Μουσείου της πίστας είναι σε διπλανό κτίριο που δεν επηρεάστηκε.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις της περιοχής και της πρωτεύουσας της περιοχής Σαντιάγκο, που απέχει περίπου 80 χλμ, έφθασαν στην πίστα και έκαναν την κατάσβεση, χωρίς ακόμη να έχουν υπολογιστεί οι ζημιές.

Η πίστα φέτος ήθελε να διοργανώσει τον Αγώνα, παρά την πανδημία, αλλά η αδυναμία του Τέξας να κάνει τον επόμενο Αγώνα, έφεραν την απόφαση για αναβολή και ουσιαστικά ματαίωση και των δύο GP για το 2021. Τώρα θα δούμε – ανάλογα με το μέγεθος της καταστροφής – αν η πίστα θα ζητήσει το GP για το 2022. Κρίμα για μια τόσο ωραία πίστα...

 

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Avintia: Η 1η παρουσίαση της χρονιάς

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP στα Social Media!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα